davvcio Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam Wiecie Panowie gdzie dostanę taki separator/filtr oleju? Próbuję znaleźć taki w różnych czeluściach Internetu, ale bez skutecznie;/
OLIVER Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To jest ociekacz oleju jest dostepny w ASO 153zł albo szrot albo moze ktoś tu ma...
Tobike Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A w jakim celu chcesz go zamontować? Miałem go seryjnie w AFN i niestety nie zatrzymuje on oleju przed wessaniem przez turbo. Ja skonstruowałem samodzielnie separator z aluminiowego bidonu rowerowego.
davvcio Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A w jakim celu chcesz go zamontować? Miałem go seryjnie w AFN i niestety nie zatrzymuje on oleju przed wessaniem przez turbo. Ja skonstruowałem samodzielnie separator z aluminiowego bidonu rowerowego. Mam taki zainstalowany u siebie, jednak cieknie z niego. Tymczasowo został zaklejony, ale nie wiem jak długo tak wytrzyma.
Tobike Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jeśli wycieka na zewnątrz przewodów to można zastosować opaski zaciskowe (skracane). Mam ten separator z mojego silnika. Często pieką przewód przy misce olejowej u mnie też się pokruszył.
OLIVER Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam Wiecie Panowie gdzie dostanę taki separator/filtr oleju? Próbuję znaleźć taki w różnych czeluściach Internetu, ale bez skutecznie;/ http://olx.pl/oferta/odma-i-separator-oleju-filtr-audi-vw-seat-1-9-tdi-CID5-IDbbnT9.html#9bf409d2e2
Rekomendowane odpowiedzi