szusty Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Mam pytanie może dziwne . Oddałem auto do naprawy, jakiś problem mało istotne, po odbiorze zauważyłem iż uszkodzony jest wyświetlacz fis (nie wyświetla wszystkiego) jak również po wyłączeniu stacyjki nie gaśnie całkowicie licznik kilometrów tylko przygasa, (awaria morze być zbiegiem okoliczności, mechanik stwierdził że mogło to być wynikiem wysokiej temperatury bo stał kilka dni na słońcu zresztą zawsze stoi) ale nasuwa mi się pytanie czy jest możliwość zamiany całej deski rozdzielczej pozdro Max Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez szusty
rav85 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 licznik nie jest zintegrowany z deska rozdzielacza, aby wybebeszyć deskę jest sporo roboty wiec komos raczej się nie chciało, co do FISU po prostu umarł i trzeba go wymienić, wykręcając licznik i go rozbierając , lcd fisu jest na taśmie wpinanej w płytę pdb licznika
szusty Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Chodzi mi czy można szybko wymienić całą deskę/licznik. Bez zachodu. Wymieniałem żarówki i są tylko do odkręcenia dwie śruby i odpięcie taśm. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez szusty
Fazii Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Po pierwsze to uzupelnij profil bo nawet nie wiadomo o jakie auto chodzi. Jak chcesz zmienić zegary ( bo rozumiem, że o to Ci się rozchodzi) to (zalezy czy masz przedlifta czy polifta) będzie trzeba zaadaptować transpondery w kluczykach do immo.
rav85 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 czyli masz odpowiedz na swoje pytanie adaptacja immo itd , raczej komos nie chciało by się bawić w podmiankę deski w a4 B5
szusty Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki za info i sorry za profil w starym forum było a tu nie sprawdziłem Czyli wymiana fis Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi