Anna Studnicka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie ostatnio miałam problem z kręceniem rozrusznika tak więc rozrusznik został wymieniony wszystko pięknie tylko teraz nie pali.. Czuć zapach benzyny spod maski przy kręceniu, a na samym akumulatorze piszczy przy lince od gazu (chyba) stały dzwięk nie wiem czy to normalne bez otwarcia maski tego nie słychać. W skrzynce od bezpiecznika miałam rozwalony plastik i stopione kable od bezpiecznika 28(pompa paliwa) tak wiec wszystko tam zostalo porobione. Nie wiem jak ew sprawdzić przekaźnik i gdzie on jest ? W świecach mam morko ale czy to może być objaw... Przed wymiana rozrusznika przy pchaniu odpalil na biegu ale automatycznie zaraz zgasł ... pomocy jakieś sugestie ? A jeszcze zanim padł całkiem to miał probelmy z odpalaniem nieraz musiałam dodać gazu ale wbijalam bieg i zaraz obroty spadały całkiem no i gasił się spowrotem.. i ostatnio bardzo szybko niemal że od razu przy przeskoczeniu na 2 odpalał się gaz z dużym szarpnięciem później już ok nie licząc skaczących obrotów Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Anna Studnicka
Rekomendowane odpowiedzi