FastDate Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zakupiłem dzisiaj do swojej a4 podsufitkę wraz ze wszystkimi słupkami, oświetleniem, słoneczkami i rączkami tylko taki jeden problem jest że muszę to przeprać tylko nie wiem czym żeby się nie odkleiła i dodam ze to wszystko jest poliftowe więc słupki też mają materiał i tu do was prośba o poradę czym to najlepiej zrobić
jospethe Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja czyściełm Vanishem do dywanów i nic sie nie odkleiło. Tylko samą pianą trzeba czyścić.
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 gadałem z kumplem co pracuje w pralni tapicerek mówią że ludzie im zlecają pranie a oni biorą płyn do szyb ściereczke z MIKROFIBRY i dawaj podobno wszystko schodzi
viruslu63 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja czyściełm Vanishem do dywanów i nic sie nie odkleiło. Tylko samą pianą trzeba czyścić. Potwierdzam, Vanish do dywanów i tarcie ściereczką... W moim przypadku podsufitka jak nowa
goldi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 tylko ręcznie nie zamaczając za mocno ja akurat używam proszku karcher
kdawid Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 zamiast szmatki użyj firanki. Sprawdza się dużo lepiej, nie wciąga wody więc nie moczy podsufitki tak bardzo- mniejsze szanse że się rozkliei, dodatkowo dobrze czyści. Sprawdzona metoda i skuteczna.
Rekomendowane odpowiedzi