dżejki Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Hej! Potrzebuje oznaczenia skrzyni 6cio biegowej dla silnika ASN z napędem na przednią oś. Chciałbym zmienić skrzynię z 5tki na 6tkę.
tomeklpu Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 montuj quttro! i skrzynie z 2.5tdi - najlepsza skrzynia i najwytrzymalsza.
dżejki Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) za mała moc do Quattro, jakbym miał tak zacnego bita jak Ty to nawet bym się nie zastanawiał. Narazie chce zmienić skrzynię na 6biegową, bo różnica w przyśpieszeniu jest ogromna https://www.youtube.com/embed/hl-ty6aafBU Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez dżejki
tomeklpu Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 tez miałem ASN-a wczesniej i z quattro juz dawało rade
lefish Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Tomek ? swap-owałeś tylko motor ? w sensie napedy i skrzynia została od asn, a tylko 2,7 wjechało ?
GOLI Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Jeżeli się mylę,niech mnie ktoś poprawi, czemu szukasz skrzyni w której notorycznie padają łożyska? Większość zmienia z 6 na 5 bo jest trwalsza. Co do mocy i przekładki z ośki na Q to u mnie daje rade, a ty masz 40ps więcej
dżejki Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Owszem padają w skrzyniach wyeksploatowanych kupując używana czesc warto ja poddać regeneracji zanim sie zamontuje. Co do Q- jest mi zbędne, bo w górach nie mieszkam. Plan juz raczej nie aktualny, kierując sie radami innych użytkowników wybór padł na 2,7bit i Q obowiązkowe. Przesiadajac sie z aut o większych mocach czuje dyskomfort zasiadając za kółkiem obecnego auta.
Moniu Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam. Jeżeli prośba jest nadal aktualna to w mojej Audi A4 B6 3.0 V6 quattro oznaczenie skrzyni to GJV. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi