malinzgora Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam Chciałem zapytac jak w tytule co myslicie o swiatła do jazdy dziennej LED??? http://www.allegro.pl/item467496361_swiatla_do_jazdy_dziennej_2x8_led_homologacja.html
ksiadz99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 hmm pytasz CO MYSLICIE wiec nie omieszkam powiedziec ze to w moim mniemaniu wiocha wiocha wiocha.. tak jak kiedys angelseye.. wiadomo ze w nowych audi wyglada to wrecz genialnie.. podobnie zreszta jak w BMW fabryczne angelseye... ale zeby na sile dokladac takie elementy? po co.. no bo chyba nie po to, zeby zblizyc sie do B8. ostatnio widzialem kadeta z takimi ledami... zapakowany po brzegi, a od basu to az podskakiwal chlopaki zajechali do miasta
carlos666 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 wiocha jakich mało. Kup garść Ledów, wmontuj w zderzak i efekt bedzie taki sam Zaoszczędzisz jakies 130 pln
tony84 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 co chodzi o ledy to wyglądają kozacko ale tylko te w nowych autach montowane fabrycznie. takie zestawy troche trącą wiejskim tuningiem. ostatnie miałem "przyjemność" widzieć golfa IV z podwójnymi ledami w zderzaku a do tego jeszcze angeleyes :polew: normalnie tuning pierwsza klasa.... z podlaskiej wsi :polew:
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Same światła OK, ale montowane fabrycznie. Takie dostawki troszkę obciachowe
ykk Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie podobaja mi sie. Ale jak juz kupisz to pamietaj ze razem z dziennymi z przodu musza sie swiecic postojowe z tylu. A tak poza tym temat byl poruszany..
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Bedziesz to ściągał ..jak zaczną pociskać na tym Lanosy , Kadeciochy i stare 316
Rekomendowane odpowiedzi