djszaman Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Chciałbym zobaczyć srebrny kolor po takiej polerce wysłane z sratapalka
kris-krzysztof Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Chciałbym zobaczyć srebrny kolor po takiej polerce wysłane z sratapalka Będzie niedługo srebrna Toyota .
beny2303 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 No to gościu się nie wypłaci po takiej metamorfozie! Auto nie do poznania, a w szczególności fele!!! Kris dajesz naprawdę czadu!
Zymek1989 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Kawał dobrej roboty... Jaka była reakcja odbierającego auto?
kris-krzysztof Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Kawał dobrej roboty... Jaka była reakcja odbierającego auto? Jeśli odbierający nie poznaje swojego auta to reakcja prawidłowa. Auto wymagało bardzo dużo pracy- ale efekt osiągniety. Tym razem Trafic -Pranie -Polerka -Malowanie kilku elementów Zapraszamy też na zakupy wosków i innych środków do pielegnacji samochodu. Przyjechała nowa dostawa .
kris-krzysztof Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Pełna 3 etapowa korekta Czyszczenie wnętrza Tym razem czarny C5 zostało zabezpieczone powłoka . Niestety nie mamy czasu opisywać całej fotorelacji myślę że wybaczycie Edytowane 5 Listopada 2015 przez kris-krzysztof
beny2303 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 No!!! Takie autka ogląda się z przyjemnością
wiktorziolo Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Widzę, że w Janowie zdjęcia robione
kris-krzysztof Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Widzę, że w Janowie zdjęcia robione Tak Janów. Fajna sceneria w lecie nie możliwe jest tam zrobienie zdjec. Chwila czasu to udało sie coś pstryknąc. W tym tygodniu na topie A4 Audi A4 z bardzo mocnym 1,9TDI. Auto zostało zabezpieczone powłoką ochronną wnętrze zostało wyczyszczone i zabezpieczone .
beny2303 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Jak zawsze dobra robota Edytowane 23 Listopada 2015 przez beny2303
Griffe Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Mnie ciekawi co byś powiedział na temat polskiej powłoki i dlaczego akurat ona?
kris-krzysztof Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 to uni? Tak Mnie ciekawi co byś powiedział na temat polskiej powłoki i dlaczego akurat ona? Na rynku jest bardzo dużo powłok. Wybór padł na Tenzi, marka znana ale mało osób używa tej powłoki. Podobnie było z BSD , sukces pojawił sie jak ktoś na zagranicznym forum przeprowadził test. Z informacji jakie uzyskałem to komponenty do produkcji sa ściągane a w Pl są mieszane. Powlokę kładziemy 3 warstwy, na pewno sprawdzę po zimnie jaki jest efekt . Biorąc pod uwagę cenę, aplikacje jest ciekawym produktem (w tym przedziale cenowym).
Griffe Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Kiedy pojawiła się pierwsza i reklamowali ją jako jedyna z Carnaubą - odwróciłem się totalnie. Używamy sporo chemii od Tenzi - więc czysta ciekawość. Jak przetrwa zimę (jaka by nie była ta zima) to już będzie niezła. Zobaczymy - auto Twoje czy znajomego i masz pod opieką?
Stich Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Napisano dziś, 10:26 Stich, dnia 23 List 2015 - 22:52, napisał: to uni? Tak Na rynku jest bardzo dużo powłok. Wybór padł na Tenzi, marka znana ale mało osób używa tej powłoki. Podobnie było z BSD , sukces pojawił sie jak ktoś na zagranicznym forum przeprowadził test. Z informacji jakie uzyskałem to komponenty do produkcji sa ściągane a w Pl są mieszane. Powlokę kładziemy 3 warstwy, na pewno sprawdzę po zimnie jaki jest efekt . Biorąc pod uwagę cenę, aplikacje jest ciekawym produktem (w tym przedziale cenowym). 3 warstwy to ile czasu trwa aplikacja? pół dnia? Ja co do powłok tenzi używłem tylko tej do felg. Działała krótko i słabo. Ogólnie jestem jakis anty tenzi, które od zawsze kojarzy mi sie z fiormą sprzątającą. Używamy sporo chemii od Tenzi - więc czysta ciekawość. U mnie z tenzi na pólce jest tylko truck clean i alux. Chociaż ostatnio dostałem próbke " czegoś" co zastapi truck clean . Działa lepiej, jest tańsze i nie wysusza tak powierzchni. Oczywiście dostałemm w opakowaniu no name. kupiłem tez ten nano impregnat do tapicerki . Zaaplikowałem na swoje fotele i nie działa. Niby jakas tam hydrofobowosc wystepowała ale krótko i nie tak spektakularnie jak np I1 zadowolony z PROFI? to 45.40?
kris-krzysztof Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) 3 warstwy to ile czasu trwa aplikacja? pół dnia? Ja co do powłok tenzi używłem tylko tej do felg. Działała krótko i słabo. Ogólnie jestem jakis anty tenzi, które od zawsze kojarzy mi sie z fiormą sprzątającą. Po każdej warstwie 2h przerwy. Ostatnia zostawiłem na noc do pełnego utwardzenia. Na koniec sls. Używam chemii od Tenzi mają kilka fajnych produktów. Truck , Alux , Prix, Texwash, Top Glass . Profi polecam -bardzo mocny odkurzacz , duża siła ssania. Proponuje zakup szczelinowej ssawki. Klienci też są zadowoleni z tych odkurzaczy żaden nie musilem reklamować. Do prania mam też profi. Auto znajomego na wiosne będzie na małe odświeżenie to zobacze co z powłoką. Edytowane 24 Listopada 2015 przez kris-krzysztof
Stich Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Profi polecam -bardzo mocny odkurzacz , duża siła ssania. Proponuje zakup szczelinowej ssawki. Klienci też są zadowoleni z tych odkurzaczy żaden nie musilem reklamować. Do prania mam też profi. ja to wiem Używam profi do odkurzania od 6 lat Ciekawa historia Mam pierwszy odkurzacz z seri 45. W pierwszej wersji ten górny kosz był metalowy. Niestety siła ssania była tak wielka , ze odkurzacz zaczynał wciągac sam siebie ( nie zmyślam robił sie wklęsły) jak dobrze poszukam to znajde film co sie działo.Zgłosiłem technikowi profi ten problem. OD tego momentu góra jest plastikowa. Niestety gdy zgłosiłem problem było juz kilka set sztuk wyprodukowanych. nigdy nie zapomne słów tego chłopa z profi. " no to ku$wa pieknie teraz musimy poprawić kilkaset odkurzaczy. Halina zadzwoń do grzecha z magazynu niech cofa na produkcje" . Także prawdopodobnie mam jedyny w swoim rodzaju egzemplarz prototypowy profi 45 z górną cześcią z czarnego laminatu teraz sa juz góry z plastiku a do prania mam sabrine Profi do prania nie zachwyca mocą ( miałem przez chwile na testy)
walada1987 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ile takie przyjemności kosztują zębów auto tak wygladalo
kris-krzysztof Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ceny są uzależnione od wielu czynników. Postaram sie miedzy swietami dodac kilka zaległych realizacji . Tym razem Trafic. Bardzo ładnym stanie. NIe posiadam fotek przed praca. -Prace obejmowały, pranie , polerowanie, demontaż regałów na pace.
Rekomendowane odpowiedzi