MASATO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Panowie mam pytanie, może ktoś zna temat i jest w stanie pomóc. Sprawa dotyczy kolizji audi A4 B8 w którym wystrzeliły obie przednie poduszki powietrzne, mimo iż w chwili zderzenia samochodem jechał tylko kierowca. Moje pytanie, czy jest to możliwe ? Bo wydaje mi się ze wszystkie A4 B8 miały czujnik zajęcia fotela pasażera i gdy owy czujnik nie wykrywał osoby na tym że fotelu to sterownik poduszek powietrznych nie dopuszczał do wystrzału poduszki pasażera ? Mógł by to ktoś potwierdzić ? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
adel-max Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 w każdym przypadku strzelają 2 poduszki i dwa pasy i jak trzeba to dwie kurtynyw polifcie kurtyny nie koniecznie
MASATO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Dzięki wielkie Patryku za pomocną odpowiedz.
Michael_1 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Chyba ze jest airbag off włączony dla fotelika to poducha pasażera nie wywala
Rekomendowane odpowiedzi