hower Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Cześć. Ostatnio pojawił się następujący problem: Po pozostawieniu auta na noc światła hamulcowe samoczynnie się włączają, nie świecą od razu a włczają się po pewnym czasie, co ciekawe aby je wyłączyć wystarczy wcisnąć dowolny przycisk na polocie z kluczyka..
jacek70 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Nie napisałeś w jakim samochodzie. Masz alarm , jeśli tak to jaki - fabryczny czy dokładany ?
hower Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Nie napisałeś w jakim samochodzie. Masz alarm , jeśli tak to jaki - fabryczny czy dokładany Sorki już uzupełniłem dane. Nie mam alarmu
arsen9999 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 witam czujnik stopu mialem to samo w a4 b7 po godzinnym postoju zapalały sie światla stopu
hower Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 witam czujnik stopu mialem to samo w a4 b7 po godzinnym postoju zapalały sie światla stopu Dzięki, to był mój główny podejrzany. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi