Gość kaliszak Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wie ktos z klubowiczów co to jest za cześć? i za co ona odpowiada audi a4 z roku 99 http://www.wrzuta.pl/obraz/A65yJOjNqe/dsc00672 (dodam że ta część jest zamontowana u mnie po prawej stronie przy silniku (zakladajac ze siedze w aucie) prosze was o jak najszybszą odpowiedz.poniewaz w uk powiedzieli mi za sama czesc 80 funtów a poszukał bym jej na allegro i napewno wyjdzie mnie to taniej:)
maciekg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zawór magnetyczny (058 133 517 A) pewnie ma to związek z podciśnieniem w zbiorniku paliwa? Jak miałem ten problem to go przedmuchałem pompką i nasmarowałem WD40. Cena w mojej nieaktualnej ETCE 65 ojro.
pawelc Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 To jest zawór który odpowiada za odpowietrzenie zbiornika paliwa :>.... Znajduje się obok filtra powietrza. Jak jest sprawny fajnie cyka ... Dokłanie numeru ani nazwy nie pamiętam, ale było już o tym na forum ....
radi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jest to zawor zbiornika z weglem aktywnym chyba?
Rekomendowane odpowiedzi