drykusss Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Witam Jestem posiadaczem jednostki 163 konnej, od dwoch dni zachowuje sie jakby ktos wymontowal mu turbine. Wywalilo mi blad P0171 Dodam jeszcze, przynajmniej raz w tygodniu wywala mi blad od "wracajacych spalin"(czy jakos tak) Jaki mam pomysł, pierwsze co zrobilem to zamowilem kabel vag, nastepnie zastanawiam sie nad zrobieniem testu szczelności... Dodam ze mam końcówkę obd II na bluetooth i apke na telefon "Torque" jest tam opcja zobaczyc ciśnie w ukladzie dolotowym ale to zrobie za 50 minut Panowie jakie pomysly co sprawdzic ,prosze o pomoc Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka "Recylkulacji spalin" przypomnialem sobie Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Wlasnie sprawdzilem turbo dmucha 0,6 gdzie miesiąc temu sprawdzalem bylo 0,9
tomekb7 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Jeżeli auto jest na seryjnym sofcie to powinno pompowac 0.6 bara. Ale jeżeli wcześniej biło 0.9 to jest lekki program. Zrób logi kanałów 2 115 118 1 32 31 2 20
smart.bart Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 podpowiedz coś: szarpnie i nie chce czy wcale? logi? objawy- nagłe czy co?
drykusss Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Tak od rana nie ma mocy , to dziwne auto podobno nie bylo chipowane Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Irytuje mnie to teraz na kazdym biegu pokazuje 0,6 0,7 bara albo jest chip i gdzies ucieka cisnienie albo nie wiem Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
tomekb7 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Logi trzeba zrobić bo tak to nikt wróżka nie jest
Rekomendowane odpowiedzi