matissnk Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Ładna ładna i z okolicy. ciekawe kiedy się w sanoku zobaczymy na drodze kolego gdzie robiłeś polerke? Polerke robił mi znajomy z niewielkim moim udziałem ;-) Kolego dawaj foty Twojej furki
lopes1987 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 A on to robi zawodowo? szukam kogoś właśnie kto mi ogarnie polerke. wrzuce wrzuce żebyśmy się poznali na drodze.
matissnk Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 A on to robi zawodowo? szukam kogoś właśnie kto mi ogarnie polerke. wrzuce wrzuce żebyśmy się poznali na drodze. Zawodowo tego nie robi ale myślę że dość fajnie to robi u mnie i tak na szybko było robione bo prawidłowo to trzy etapy trzema pastami się powinno robić ale wydaje mi się ze efekt fajny jeszcze do tego jakiś dobry wosk ;-) czekam na foty w końcu może ktoś będzie znajomy z okolic hehe
lopes1987 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Foty dzisiaj wieczorkiem wrzuce. Ten Twój znajomek ogarnął by taką polerke dla mnie? oczywiście odpłatnie.
matissnk Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Foty dzisiaj wieczorkiem wrzuce. Ten Twój znajomek ogarnął by taką polerke dla mnie? oczywiście odpłatnie. Musiałbym zapytać bo różnie u niego z czasem i pogoda ale zapytam
lopes1987 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Fotka taka na szybko. to czekam na jakieś info.
matissnk Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Po krótkiej przerwie mały update jakiś czas temu trzeba było odświeżyć "płuca" czyszczenie turbiny przy okazji kolektora ssącego jak i wydechowego oraz cały układ IC Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć wałka hm... tak mi się wydaje może ktoś by mógł rzucić fachowym okiem na fotki i coś się wypowiedzieć... myślę że coś na nich widać Edytowane 12 Października 2015 przez matissnk
Rekomendowane odpowiedzi