Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pompa wacum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Musze wymienić pompe wacum i mam pytanie czy podane przezemnie będą pasować ? auto i silnik takie jak w opisie

Pompe wymieniam nie z tradycyjnych powodów (twardy pedał hamulca lub brak mocy) lecz przez piszenie, może się to komuś przyda, mechanicy trochę się na męczyli ale znaleźli, PISZCZAŁA tak że się wystać przy aucie nie dało, dokładnie tak jak piszczą hamulce tylko z 10x gośniej.

przepraszam ale mogę podać tylko numery aukcji bo najzwyczajniej nie czaje tego wrzucania linków...

5614606458

5094636793 ta jest od golfa jednak ma taki sam NR jak ta pierwsza

Czytałem o jej wymianie w silnikach disla starszych modeli a mój to silnik benzynowy no i wzdłużny. Czy dam rade wymienić to sam na parkingu posiadając tylko walize narzędziową (powiedzmy z większą amunicją:) ) ? czy nie ryzykować :) ?

Przepraszam za te liniki jeszcze raz ale nic tu ani nie mogę skopiować ani wkleić odnośnika. A w instrukcji forum jest tylko jak dodać zdjecie.

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuję !!!

Opublikowano

nr oe są takie same więc pompy też. W kwestii wymiany musisz poczekać na innych kolegów z forum bo ja nie pomoge-nie pamietam jak tam jest to zamontowane.