onthefloor Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Mój :-) w realu brzmi lepiej ale coś słychać :-) ładnie ci mruczy..ja tez już zrobiłem wydech wyciąłem tylne tłumiki. wstawiony przelot rurki plus ładne duże bo fi100 końcówki z dyfuzorem efekt taki jaki chciałem pięknie brzmi i wygląda więc polecam ahha i wcale nie jest tak głośno-głośno i nie przyjemnie to brzmi honda z tłumikiem sportowym lub inne z mała pojemnością tu w środku da się jechać nawet z dziećmi Edytowane 5 Października 2015 przez onthefloor
niebieski708 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 po co wstawiasz link do usuniętego filmu ?Bo nagrała się rozmowa z Żoną :-) Usunąłem i wstawiłem sam dźwięk ;-) Mój :-) w realu brzmi lepiej ale coś słychać :-) https://youtu.be/EhITU24nK_A ładnie ci mruczy..ja tez już zrobiłem wydech wyciąłem tylne tłumiki. wstawiony przelot rurki plus ładne duże bo fi100 końcówki z dyfuzoremefekt taki jaki chciałem pięknie brzmi i wygląda więc polecam ahha i wcale nie jest tak głośno-głośno i nie przyjemnie to brzmi honda z tłumikiem sportowym lub inne z mała pojemnością tu w środku da się jechać nawet z dziećmi To fajnie że mogłem pomóc :-)
Rekomendowane odpowiedzi