LChris Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Witam Proszę o pomoc w ustaleniu przyczyny pojawiania się błędów 01366 035 Otwarcie na skutek sygnału zderzenia lost23 01366 036 Otwarcie na skutek sygnału zderzenia Przerwa
amaradaar Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Possible Causes Output Test performed on Airbag Control Module (J234) or Control Module for Central Locking (J429) Vehicle involved in Accident Airbag Control Module (J234) stored Crash Data Wiring/Connectors from/to Airbag Control Module (J234) faulty Possible Solutions Check/Clear Fault Codes Check Wiring/Connectors from/to Airbag Control Module (J234)
Robero321 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Wystarczy że zrobisz test wykonawczy elektryki i zamków i zapiszę się zawsze taki błąd. Niema się co przejmować to norma
LChris Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Wystarczy że zrobisz test wykonawczy elektryki i zamków i zapiszę się zawsze taki błąd. Niema się co przejmować to norma Dzięki wielkie Bawiłem się pierwszy raz głowicą VAS5054A i Odisem - przy okazji naprawy laptopa, z tą pewnie ten błąd Chcę kupić "coś" - kabelek, ale nie wiem jaki? Będę dokładał lusterko fotochrom, czujnikiem zmierzchu deszczu, CLH, chciał bym sobie to sam zakodować i zacząć zabawę. Możesz coś zaproponować? W Otisie kodowanie MCE pokazuje mi 6960, ale to przy dokładce czujników w/w powinienem wpisać kombinację 11001 tylko nie wiem gdzie? Edytowane 10 Września 2015 przez LordChris
Rekomendowane odpowiedzi