Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CJCA] Schwarz, mydlo i piesek z kiwajaca glowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No z tym problem. Jestem dziwny. Lamana mi nie lezy. :( Mam opcje C w zanadrzu z kierownica. Czekam tylko na odpowiedz od sprzedawcy z nr czesci.

Co do wnetrza, to procz kierownicy bedzie jescze jedna zmiana wizualna - slupki i plastiki czarne sline, ale podsufitka zostaje ta co jest (po tuningu) :decayed:

Co do Sline pakiet zewnetrzny nie jestem przekonany - ani zderzak, ani dyfuzor tyl mi nie podchodza. Jedynie nakladki na progi.

Opublikowano

Kompletuj pakiet S Line ,idealna kiera do kompletu łamana S Line ;)

Jak chcesz zmieniać, to tylko tą. Tu nie ma kompromisów

dokładnie jak zmieniać to tylko na tą

uwtfgxww.jpg

Edytowane przez siwy36

Opublikowano

No z tym problem. Jestem dziwny. Lamana mi nie lezy.

No patrzcie Go :-) następny co mu ta nie leży:-):-):-)

Zaczynam się zastanawiać czy to mnie coś nie dolega?:-):-):-)

Opublikowano
  • Autor

No i jest. Polaczenie opci A i B. Jeszcze tylko chrumkowane lopatki i poducha i wpada do auta. Dzieki dla Lukaszxxx za kiere.

fggnlj8r.jpg

Opublikowano

Spokojnie Krystian wszystko z Tobą w porządku, wymyślają jakieś dziwne kiery bo za mało :sexinbed::decayed:

Opublikowano

Spokojnie Krystian wszystko z Tobą w porządku, wymyślają jakieś dziwne kiery bo za mało :sexinbed::decayed:

:polew: No to mnie uspokoiłeś. Myślałem że mi psycholog potrzebny :wallbash::grin:

Sorki Marcin, oczywiście to Twoje autko i masz do niego pełne prawo wkładać co Ci się podoba :wink:

Najważniejsze żeby Tobie sprawiało radochę :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

(23OCT)Wiecie to gwestia gustu. Widzialem lamana na zywo u wrc laguna i niezbyt mi to podeszlo. Znow jak bylem w lodzi i ASO robilo sobie prezentacje w Manufakturze z stala tam rs4 to nie moglem oderwac oczu od wnetrza. Ja mam pewien pomysl na swoje wnetrze i bede staral sei go realizowac, choc teraz pewnei skupie sie na egr bo zaczyna mi coraz czesciej walic bledami. :(

(29OCT) Dzisiaj mialem zly dzien w pracy, skoczylem sobie wiec do castoramy i kupilem nowe narzedzia, w tym torx potrzebny do montazu kierownicy.

No i jest. Nie kazdemu lezy okragla. Mi sie podoba. Jasna nic, chromowane lopatki, szkoda ze nie perforowana po bokach. Calosc za niewiele ponad 1000 zl. Wyszla mi w zasadzie imitacja kierownicy S4 (brakuje mi jedynie emblematu - koszt na ebay $125 !!!)

A i plusik za podswietlany plusik i minusik :decayed: Jeszcze tylko czarna podsufitka i obszycie paru rzeczy skora i srodek bedzie gotowy.

jm8lanj7.jpg

njlqlrj6.jpg

Przychodza mi mniejsze i wieksze graty. Jak je juz zbiore to bede musial wybrac sie na montaz i kodowanie tego wszystkiego

Jakby ktos optowal to mam na zbyciu kiere czteroramienna polift z multifuncja i poduszka.

Edytowane przez Netfcher

Opublikowano

bardzo fajna aczwórka i dużo zmian na + :wink: na spocie pomacamy kiere :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Macac kierownice?!?!?!? Ja wam dam komplet grzechotek i bedziecie mi macac 4 srube od egr'u, ktorej nie moge odkrecic :grin:

Opublikowano

Piękne auto.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no ładne alu , ale nie za wąskie do b8 ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

To na zimowki, planuje tam wlozyc 235/35

Pirelli Sottozero 2 juz zakupione. Na nastepnym spocie nie bede juz wygladal jak wiesniak z 16"....

I na najbrudniejszym aucie na forum :grin:

je8knued.jpg

I na czystym

k538j5dj.jpg

Edytowane przez Netfcher

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacny model :) Ja w grudniu nabyłem poliftową B8 i zaczynam dopiero przygode:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

(03APR) Przyszla wiosna,czas na nowe materialowe dywaniki i gruntowne wyczysczenie skory i wnetrza (2x Colourlock - do skory i alcantary). Musialem podmalowac boczek bo mi dziewczyna wsiadajac zrobila 2 widoczne zadziorki :boobs: . Ponizej efekty. Zazwyczaj uzywalem megsa do czyszczenia skor (cleaner & conditioner), ale wiem ze po colourlock nie wroce do niego. Do plastikow uzylem Megsa Ultimate Protectant ale nie jestem zadowolony - blyszczy sie i zostawia smugi, wiec bez zdjec. Nastepnym razem uzyje Natural Shine Protectant. Ponizej efekty

wuznrdai.jpg

8n8wcv9c.jpg

8p4f5lqf.jpg

vuda8eom.jpg

64fze2lr.jpg

Opublikowano

Furka piękna, do plastików polecam: http://www.detailer.pl/sklep/zabezpieczenie-i-dressing-plastikow/79-poorboys-world-natural-look-dressing-.html

Stosowałem w kilku samochodach i efekt był na prawdę bardzo dobry. Nic się nie błyszczy (plastiki robią się czyste i matowe), ładnie odnawia i do tego fajnie pachnie.

Opublikowano
  • Autor

Furka piękna, do plastików polecam: http://www.detailer.pl/sklep/zabezpieczenie-i-dressing-plastikow/79-poorboys-world-natural-look-dressing-.html

Stosowałem w kilku samochodach i efekt był na prawdę bardzo dobry. Nic się nie błyszczy (plastiki robią się czyste i matowe), ładnie odnawia i do tego fajnie pachnie.

A dzieki za cynk. Na pewno sprobuje. Link do sklepu tez niezly. Ja zamawiam zwykle na autogeek hurtem i pozniej przesylam do PL, a tu pare zl drozej kosztuje np ten Porrboys, lub tez Collinite 476

Opublikowano

Też polecam ten produkt .