stomi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Cześć, jako że muszę zmienić tylni zderzak w swojej a4 kusi mnie wymiana na zderzak polift, ale widzę różne opinie nt montażu, chciałbym się dowiedzieć co jest potrzebne żeby go zamontować, ślizgi- ile sztuk, co to w ogóle jest; coś jeszcze? Czy zderzak od sedana pasuje do avanta? i czy te czarne podbicie pod zderzakiem pasuje od mojego zderzaka z 96r? Myślę kupić ten zderzak http://www.allegro.pl/item467146317_zderzak_tyl_audi_a4_a_4_99_00r_sedan.html
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Czy zderzak od sedana pasuje do avanta?
stomi Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Czy zderzak od sedana pasuje do avanta? dobra wiem już że nie będzie pasował, zerknąłem sobie na allegro, a co z resztą?
mA4ciek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Też jestem ciekaw czy na przedliftowe Audi wejdzie zderzak po 2lifcie. Ostatnio ktoś rozwalił mi zderzak incognito i mam zamiar zgłosić szkodę do ubezpieczalni (AC) trochę podtuningować klapę bo też do malowania. Dużo kombinowania? Czy lepiej założyć s4?
WoDzU07 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A wiele się różni zderzak przed liftem od tego poliftowego?
mA4ciek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 np. rowkiem w połowie wysokości :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A wiele się różni zderzak przed liftem od tego poliftowego? np. masz halogeny w zderzaku Mozna zmienic, Ja to kiedys przerabiałem w swojej B5-tce, jedynie ślizgi trzeba dokupić od II liftu i po sprawie
Wąski Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A wiele się różni zderzak przed liftem od tego poliftowego? np. masz halogeny w zderzaku Mozna zmienic, Ja to kiedys przerabiałem w swojej B5-tce, jedynie ślizgi trzeba dokupić od II liftu i po sprawie z tyłu :gwizdanie:
mA4ciek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Wąski bo Cuber miał taką wypasioną wesje z halogenami na zenonie z tyłu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi