mojeA4 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Na nerce tez miałem i tam faktycznie było spoko, plastidip był od gościa z forum bankowo oryginalny, z listew niestety schodził mimo położenia kilku warstw, nie mowie, ze od razu, ale jednak
SHITERS Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) BMW w końcu w domu. W polsce dość chłodnawo, nie wiem czy jest sens pakować 18stki na miesiąc. Co nowego hmm, nowy ori emblemat na maske przód Teraz jazda na studia, więc ciężko z czasem żeby zrobić jakieś ładne zdjęcia za dnia, ale może uda się w pon coś ogarnąć. Bywajcie zdrowi i bogaci, przyjaciele! Edytowane 16 Października 2015 przez SHITERS
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Dobre bo BMW . Minus taki, ze e60 bez m paka nie wygląda tak jak powinno...
SHITERS Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Mpak jest super. Chodzi mi bardziej o fakt, że mnósto ludzi wprowadza taka modyfikację. Lecą po opatrzonym schemacie, jak tłum jeden za drugim Ja jednak na swoje auto mam chyba inny plan, który będę wrażał. Móje e61 prawdopodobnie stanie się fakeową alipiną B5. Kolor mam odpowiedni. Szukać tylko gratów i działać. Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2015 przez SHITERS
Rekomendowane odpowiedzi