pwiecek7 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Koledzy pomóżcie. mam takie pytanie czy jak wyjmuje skrzynie biegów to muszę odłaczać sprzegło a dokładniej rureczke z płynem do niego? Bo nie chciałbym dawać sobie roboty żebym musiał jeszcze sprzęgło odpowietrzać. a i powiedzcie mi czy cena za skrzynie 900zł to zła, auto pono samo zjechało z anglii i skrzynia była bez problemu, a i gośc daje miesiac gwarancjiii. cena mi sie wydaje spora ale gościa na miejscu mam przynajmniej.
.Pablo. Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 siłownik na 90% musisz odkręcić a 900zł za sprawna skrzynie no cóż może trochę drogo
felek59 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 wysprzeglik o ktorym mowa odkrecisz i bedzie sobie wisial nic nie bedziesz musial odpowietrzac zreszta jak bedzie na wierzchu to warto sprawdzic czy nie jest zapowietrzony procedura odpowietrzania jak przy hamulcach
radekgrabo Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 tak jak koledzy mowia odkrec sobie wysprzeglik a 900 zł to sporo mi siadła tez skrzynia i kupiłem za 350zł jezdze na niej juz troche i nie narzekam
domelq Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 900 PLN?? Tyle bym nie dał za używaną skrzynię
Rekomendowane odpowiedzi