Gość Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Doszły mnie słuchy że jeśli na panelu jest ciągle podświetlone PRMD a przy manualu 123456 oznacza to jakąś usterkę skrzyni, czy to prawda?
bobersky Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Podpiąć VAG-a i sprawdzić błędy.
Gość Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) A jaki VAG kupić? Musi być wypasiony czy jakiś prosty wystarczy? Taki bedzie ok? : http://allegro.pl/vag-kkl-pl-usb-ftdi-232-rl-vw-seat-audi-skoda-i4901320100.html Edytowane 15 Września 2015 przez Gość
bobersky Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Sam osobiście używam VCDS. Obstawiam, że jakiś prosty kabelek błędy odczyta, ale czy coś więcej to nie wiem. Ale ręki nie dałbym sobie uciąć.
Madol1 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Doszły mnie słuchy że jeśli na panelu jest ciągle podświetlone PRMD a przy manualu 123456 oznacza to jakąś usterkę skrzyni, czy to prawda? W a4 b6 raczej nie ma wskazania biegów na fisie przy manualu... Chyba że się mylę to proszę mnie poprawić Co do kabla ja mam zwykły KKL od Viakena i radzi sobie dobrze (bez problemu np. robi adaptację licznika)
bobersky Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 W a4 b6 raczej nie ma wskazania biegów na fisie przy manualu... Chyba że się mylę to proszę mnie poprawić Kolega może miał na myśli jak przerzuci lewarek skrzyni w tryb manualny. Wtedy na fisie powinny pokazać sie na którym biegu jedzie.
Gość Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) W a4 b6 raczej nie ma wskazania biegów na fisie przy manualu... Chyba że się mylę to proszę mnie poprawić Kolega może miał na myśli jak przerzuci lewarek skrzyni w tryb manualny. Wtedy na fisie powinny pokazać sie na którym biegu jedzie. Dokładnie tak, przy przełączeniu lewarka do uzycia są manetki na kierownicy. Czy ELM327 będzie działał tak samo jak KKL Viaken? Edytowane 1 Października 2015 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi