Karolek1997 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Cześć,Dziś spotkał mnie bardzo dzwiny problem. Mianowice samochodu nie dało się otworzyć z pilota - dioda na pilocie migała, a samochód nie reagował. Samochód po męczarniach otwarłem zamkiem w drzwiach (musiałem kilka razy przekręcić kluczyk, żeby rygle się podniosły). Dodatkowo zauważyłem, gdy zamknę samochód z pilota, następnie znów otworze i znów będę chciał zamknąć, to przy próbie zamknięcie samochód nie reaguje na polecenia pilota.Ma chwilę obecną połączenie pilot <-> samochód jako tako działa i da się z tego korzystać, jednak zastanawia mnie co jest tego powodemSamochód: Audi A4 B5, 1.9 TDI 110KM AFNPozdrawiam
jacek70 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Sprawdź połączenia kostek w pomoce centralnej. (bagażnik prawa strona pod dywanem). Często śnie dzieją z powodu wilgoci lub wody.
Karolek1997 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Styki wyczyściłem, pompka już była naprawiana bo widać poprawione luty. Problem ustąpił, ale na jak długo?Dodatkowo - od momentu kupna samochodu przy zamykaniu migają tylko prawe kierunkowskazy. Autko zamyka się całe, tylko te kierunki - gdzie szukać problemu? Też w pompce? Czy może źle zaprogramowany centralny?
Rekomendowane odpowiedzi