Sajmoon Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Witam problem polega na tym,że w aucie nie działa oświetlenie wnętrza po otwarciu drzwi ale nie tylko,nawet jak sam chcę włączyć lampkę to się nie zapala Podświetlenie przyciskow od el szyb i lusterek działa lecz one same nie reagują Bezpieczniki wszystkie całe Kopmuter nie wykazuje błędów Moduł komfortu jak nowy Kable? Wszystkie są w mega grubym oplocie a do tego w uszczelkach i t d mimo to troche sprawdziłem i nigdzie nie było nic przetarte Dodam ,że problem dotyczy passata b5,napisałem tu gdyż nie jestem pewny czy ktoś odwiedza "inne marki" a te auta i tak chyba są do siebie zbliżone? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi,z góry dziękuję Edytowane 20 Września 2015 przez Sajmoon
mortek1986 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 miaęłm to samo, zimne luty pompki centralbego, oan steruje oswietleniem kabiny
Sajmoon Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) miaęłm to samo, zimne luty pompki centralbego, oan steruje oswietleniem kabiny Gdzie to się znajduje ? I jak to naprawić Dzięki piękne za odpowiedź Edytowane 20 Września 2015 przez Sajmoon
Bartollo Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Po prawej stronie bagażnika pod boczkiem. Naprawa polega na przeleceniu lutownicą wszystkich dziwnie wyglądających lutów. Edytowane 20 Września 2015 przez Bartollo
Rekomendowane odpowiedzi