boban Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tylko gdzie w takim razie masz zawsze pewność, że paliwko jest OK? Wcześniej lałem na Neste i nie narzekałem...
tomcio1600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tylko gdzie w takim razie masz zawsze pewność, że paliwko jest OK? Wcześniej lałem na Neste i nie narzekałem... Shell, Statoil :]
endriuu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 Shell i Statoil - tez Orlen. jedyne paliwo z importu to VPower.
boban Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 No to niezbyt duży wybór tym bardziej, że znaleźć V-power Diesel tez nie jest łatwo....
mczekaj5 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam zgodnie z umową zrobiłem około 800 km po wlaniu STP i drgania ustały, w tym czasie także zmieniłem rozrząd także ciężko powiedzieć co pomogło ale napewno silniczek chodzi lżej ciszej i jakoś tak lepiej. Także myślę, że ten środek napewno nie zaszkodził
domelq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja zrobiłem na MOTULu około 500 km. Efekty: na razie zauważyłem tylko, że silnik działa ciszej
Rekomendowane odpowiedzi