Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black A4 B8 220 hp 20 cali nagaro Brake 356mm yellow front Rieger ( RS5) tył lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszędzie gdzie się da folia pseudo-carbon... Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie uważasz, że co za dużo, to nie zdrowo? :) Bez urazy, ale taka folia carbonowa leci dla mnie straszną tandetą...

W każdym bądź razie, samochód ma się podobać właścicielowi, a o gustach się nie dyskutuje. :)

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Mango155 napisał:

Wszędzie gdzie się da folia pseudo-carbon... Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie uważasz, że co za dużo, to nie zdrowo? :) Bez urazy, ale taka folia carbonowa leci dla mnie straszną tandetą...

W każdym bądź razie, samochód ma się podobać właścicielowi, a o gustach się nie dyskutuje. :)

Zrobiłem coś jak w competention tam gdzie mają dane piano dałem carbon chociaż jeszcze jest kilka elementów do podciągniecia ale damy radę. Nie musi ci się podobać ja robie innego i tyle. Myślę że jak wszystko wypali to będzie grubo chociaż do tego długa droga. Także obserwujcie i komentujcie pozdro

Zawartość dodana 3 minutes later
6 godzin temu, Mango155 napisał:

Zrobiłem coś jak w competention tam gdzie mają dane piano dałem carbon chociaż jeszcze jest kilka elementów do podciągniecia ale damy radę. Nie musi ci się podobać ja robie innego i tyle. Myślę że jak wszystko wypali to będzie grubo chociaż do tego długa droga. Także obserwujcie i komentujcie pozdro

A tymczasem dekielki do felg już się robią 

Plastidip w drodze także w sobotę maluje i zobaczymy efekt 

PART_1489414871205.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Plastidipy leżą także w sobotę odpierdylam fuszerke może coś ulepie :-)

received_1451601144879719.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Dekielki już są :-)

received_402639036762199.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Kapselki gotowe :-)

received_403042960055140.jpeg

Opublikowano

Chyba będzie ciekawie czekam na całość :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dokładka jest także do roboty :-)

received_642885162578940.jpeg

Zawartość dodana 15 minutes later

Hym kolejny zakup tak przy okazji do wydechu :-)

493885888_3_1000x700_przepustnica-wydechu-elektryczna-aktywny-wydech-exhaust-cutout-osobowe.jpg

received_377537989297435.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Tak wiec tak pseudo folia do wywalenia zbyt duzo niedociagniec może pozniej zainstalujemy sotto 3m averleya zobaczymy co się wymyśli a dzisiaj malowanko plastidipem efekt nice :-)received_406373889722047.jpeg

Zawartość dodana 0 minutes later

Ze starymi dekorami też się bawię :-)

received_406373853055384.jpeg

Opublikowano

Dekielki ktoś Ci robił, czy sam ogarniasz takie tematy?

Opublikowano
  • Autor

Dwa lata się bawie wiec troche znajomosci się nazbieralo nie zamówiłem :-)

Zawartość dodana 45 minutes later

Zaciski naklejki jak widać są co do wydechu trzeba kupić nakladki i przerobic podtrzymanie wydechu awaryjne. O tym oczywiscie nigdzie się nie doczytalem chyba wszyscy to wycinaja nie wiem. Przepustnica zamontowana pozostalo elektroniczne ogarniecie i bedzie furczalo delikatnie chyba ze pozbede się katalizatora.  Felgi jako tako wyszły.  Dekory wymalowalem w czarny mat i popsikalem metalizerami takze mogę sobie zmieniać. Obserwujcie komentujcie doradzajcie jadę dalej z tematem pozdro

received_406493686376734.jpeg

received_406493723043397.jpeg

received_406493836376719.jpeg

received_406493859710050.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Nieco carbonow pozrywalem w sumie stwierdzam ze nie pasuje to pod ten kolor felg :-) trzeba troche się pobawic jeszcze zeby to rece i nogi miało 

received_406847469674689.jpeg

received_406847453008024.jpeg

Opublikowano

Super te detale:) na plus

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dasz foto dekorów bo ciekawi mnie efekt :) 

Opublikowano
  • Autor

Leza sobie xD jak cos mozna zerwac kolor dowolny sa czarne i sie mienia niebieski fiolet spoko nawet cis innego

Opublikowano

Siema.Kratki w zderzakach  masz org. Czy dorabiałes?

Opublikowano
  • Autor

W sumie moge sprzedać trzymaja jak porabane robią za hak xD zakladam zderzak riegera także moge opylic te co mam

Opublikowano

Mam te same felgi tylko 20", czekają na założenie :D Uwielbiam takie wzory ;) Twoje auto mocno się zmienia, nic tylko modzić i modzić trzeba :D

Opublikowano
  • Autor

Wykorzystalem luke xD od jutra dalej :-)

received_407573149602121.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Także jutro odbieram furke i bede opisywał temat dalej kilka zmian zaszło :-)

Opublikowano
  • Autor

Także tak carbony i folie z lamp wywalone całkowicie. Co dalej logo audi na srebrno na chłodnicy belka wymalowana na czarno . Styropian out progi poprawione a zderzak z tytułu wymalowany ponownie wyszło dobrze. Przepustnica skończona chociaż brakuje wywalenie dpf do uzyskania lepszego dźwięku. Wydech zalozony wraz z dokładka. Niestety zderzak nie podszedł za dobrze także nie założyłem. A co do lotki ala rs niestety LESTER nie wiem jak można napisać że jest ok. Szczerze ja jestem mega zawiedziony gadalem z kawka to dostalem info ze max 2mm wiecej bedzie obczajcie foto 2euro 2.20 grubosc 20 cent 2.14 i jeszcze z 0.5mm do 1mm brakowalo także odstaje ładnie . Foty na szybko 

Zawartość dodana 2 minutes later

Także tak carbony i folie z lamp wywalone całkowicie. Co dalej logo audi na srebrno na chłodnicy belka wymalowana na czarno . Styropian out progi poprawione a zderzak z tytułu wymalowany ponownie wyszło dobrze. Przepustnica skończona chociaż brakuje wywalenie dpf do uzyskania lepszego dźwięku. Wydech zalozony wraz z dokładka. Niestety zderzak nie podszedł za dobrze także nie założyłem. A co do lotki ala rs niestety LESTER nie wiem jak można napisać że jest ok. Szczerze ja jestem mega zawiedziony gadalem z kawka to dostalem info ze max 2mm wiecej bedzie obczajcie foto 2euro 2.20 grubosc 20 cent 2.14 i jeszcze z 0.5mm do 1mm brakowalo także odstaje ładnie . Foty na szybko 

received_411459719213464.jpeg

received_411459859213450.jpeg

Zawartość dodana 3 minutes later

received_411459832546786.jpeg

received_411459809213455.jpeg

Zawartość dodana 4 minutes later

received_411459789213457.jpeg

received_411459752546794.jpeg