slaweq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ehh młodzieńcza fantazja :nabijasie Takie są realia synu :polew: Uważaj z tym sprzęcikiem, bo można sobie duzych kłopotów narobić..., zupełnie serio to pisze teraz Mój brat tak kiedys przykozaczył do dwóch kolesi bo go jakoś troche zastawili..., po wymianie zdan wyjechał do nich z "pyskiem" czy maja jakis problem itp..., jeden grzecznie wysiadł, podszedł do auta brata i powiedział: "Dzien Dobry, Policja..." (kriminalna). Nigdy nie wiadomo z kim mamy do czynienia
GILI Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 a potem by Cię odwoziła na rehabilitację, tańcowała by Ci toples tylko Twoja "fujarka" by nie reagowała :wallbash: : Poważnie Szczęście, żeś cały i zdrowy no niby tak,ale przykładowo,jeżeli jemu już teraz "hydraulika padła",to byłby wygrany,nie Gorzej gdybyś trafił na większego lub lepszego od siebie... TO juz dochodzi kwestia kto szybszy .. i kto ma przedłużenie ręki :gwizdanie: wystarczy większy http://www.joemonster.org/filmy/11191/Zapinaj_pasy :polew: śmiej się śmiej,przeżyłem coś takiego z 10-12 lat temu jechałem z żoną LT-kiem,prawym pasem wlekł się fiat 125p,więc wyprzedziłem go prawym pasem,zajechałem drogę i ostro po heblach (w celach dydaktycznych :gwizdanie:),dojechałem do świateł,zatrzymałem się,po chwili,na pasie dla skręcających w lewo staną wcześniej wspomniany fiat 125p,otworzyły się drzwi,więc ja otworzyłem okno,w celu zbesztania delikwenta,patrze,a na dachu fiata pojawia się łapa wielkości bochenka chleba,następnie wyłania się ogromny bark,wielkości sporej piłki lekarskiej,potem ogromna,łysa głowa,połączona bezpośrednio z plecami,po chwili wyłoniło się całe monstrum i słyszę te słowa "za***ać ci frajerku",z prędkością światła zamknąłem okno,jedynka i gaz,nie patrzyłem nawet jakie jest światło,moja żona w śmiech (nie miałem pojęcia,że może się tak śmiać,do łez),do teraz się ze mnie śmieje Muszę w końcu wybrać się na spota i Cię poznać :polew: [br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 17:50_________________________________________________Gratuluję refleksu!!! Kiedyś zdążyłem zareagować w podobnej sytuacji,a innym razem nie
marekg Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 A prosiłem o powagę. Zaczynam się naprawdę zastanawiać czy aby napewno wszyscy posiadacze A4 to normalni ludzie. Ale jak widzę to niektórzy mają zadatki na bandytów... bo nie powiecie mi, że to jest normalne wdawać się w pyskówki na drodze a już wożenie kija czy czegoś innego to już jest dramat.
slaweq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 A prosiłem o powagę. Zaczynam się naprawdę zastanawiać czy aby napewno wszyscy posiadacze A4 to normalni ludzie. Ale jak widzę to niektrzy mają zadatki na bandytów... Nie bierz mojej dyskusji z ragga az tak dosłownie..., młody jest, przejdzie mu.
Rekomendowane odpowiedzi