Tomekqwerty Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Witajcie Mam problem ze zmieniarką w mojej audicy Otóż jak włożę płytę do radia wszystko pięknie gra ale jesli załaduję tą samą płytę do zmieniarki na wyświetlaczu radia pokazuje że sekundy lecą czyli zmieniarka ją odtwarza jednak nic nie gra a pogłośnianie nic nie daje Posiadam oryginalne radio concert cd a zmieniarka jest fabrycznie zamontowana Czekam na wasze odpowiedzi Pozdrawiam
nitroo Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 A inne płyty ta sama zmieniarka czyta? W żadnym z sześciu slotów jej nie odtwarza?
Tomekqwerty Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 Wsadziłem różne płyty i te osobiscie nagrane i oryginalne i w zadnym z slotów nie chce odtwarzać ....
nitroo Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Czyli ewidentnie masz coś z laserem w niej.
Tomekqwerty Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Nawet jak słychać że poprawnie działa ?
nitroo Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Jak poprawnie działa, skoro płyt nie czyta?
Tomekqwerty Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Ale słychać jak napęd się załącza i nie wydaje jakiś innych dźwięków
Fido Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Sprawdź okablowanie,może coś we wtyczce nie łączy.
Rekomendowane odpowiedzi