polak-86 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam, od trzech tygodni jeżdżę świeżo kupionym Audi 1.9 TDI 90 KM (rocznik 09.10.1995), w wyposażeniu jest tak, ele. szyby, ele. lusterka, klimatronik, abs, 2 x airbag, centralny zamek, radio cd (JVC), alufelgi 15" (i opony 195/65 MICHELIN) które będę chciał wymienić, wspomaganie kierownicy, kolor srebrny metalik i chyba nic więcej ... i mam pytanie co najlepiej wymienić w aucie przed zimą, od poprzedniego właściciela dowiedziałem się że miało robiony rozrząd w lutym br. i za nie długo czeka mnie wymiana oleju i pewnie filtrów, jeśli chodzi o zawieszenie to jak narazie jest ok, ale jakie drogi są to każdy wie. Za odpowiedzi z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Wszystkich uzupełnij fotografie, bez fotografii watek trafi do kosza [Musashi]
eMeM Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 a nie zauwazyles malego szczegolu, ze we wszystkich tematach z tego dzialu znajduja sie foty auta ?
polak-86 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 fotki będę miał dopiero , a teraz wyślę co mam
franio Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 nic nie powiem :gwizdanie: niema fot
Rekomendowane odpowiedzi