mario.mario Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 witam, poszukuję kogoś do naprawy, oklejenia podsufitki, gdyż pomału zaczyna odstawać. pacjent audi a4 b6, podsufitka czarna s-line. jakieś namiary?
Mlody:) Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Kolego może udało Ci się namierzyć osobę która zajmuję się takimi sprawami? Też był bym zainteresowany
mario.mario Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 witam, znalazłem kilka wypowiedzi kolegi Reggi, ale nie odpowiada na moją wiadomość. a ty coś znalazłeś?
pawelwor Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Szybciej i taniej będzie wymienić na jakąś używaną
mario.mario Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 wymienić, czy okleić, bez różnicy, chodzi o kogoś kto się tego podejmie? wyjmie starą i założy nową. oczywiście nie za darmo.
pawelwor Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Jeśli chcesz części to pytaj pauel'a z parczewa czy ma podsufitki w fajnym stanie (bo raczej tego nikt Ci nie wyśle), jeśli chodzi o wymianę to pytaj witka1234 (on mieszka koło bogdanki, więc też nie jest tak blisko), chociaż nie wiem czy akurat on ma cierpliwość do tych rzeczy Chociaż wymiana podsufitki to dosyć prosta sprawa, byleby nie połamać osłon plastikowych Edytowane 27 Października 2015 przez pawelwor
Rekomendowane odpowiedzi