mcich Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Pomocy. Zawiesił się ekran. MP3 grają ale nie można zmienić utworu, otworzyć ekranu, innymi słowy poza rozgłaszaniem i wyłączaniem nic nie działa. Co to może być? Czy mogę wykonać na pierwszy rzut jakąś prostą czynność? Gasiłem silnik, zamykałem drzwi, włączałem. Wisi ekran, muzyka gra, telefon słychać jak się wpina w bluetooth i nic poza
peacenotwar Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Odepnij klemy od akumulatora Po tym zabiegu radio może wołać o pin Edytowane 30 Września 2015 przez peacenotwar
mcich Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Odepnij klemy od akumulatora Po tym zabiegu radio może wołać o pin Dzięki wielkie za radę. Tylko pytanie czy wtedy nie rozprogramuję całego samochodu? W sensie zamków, wszystkiego? Czy można spróbować np. z bezpiecznikiem? Jeśli tak to pytanie, który jest od Navi? Dziękuję raz jeszcze Odepnij klemy od akumulatora Po tym zabiegu radio może wołać o pin Całą dokumentację od auta mam tylko nie wiem gdzie szukać PIN w razie czego
Pablo_s-c Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Nie odpinaj, wystarczy reset - przytrzymaj 2 skrajne klawisze przez 10 sek, bodajże Radio+Setup. Jak zamkniesz auto i poczekasz, aż wygaśnie CAN to też mu powinno przejść Edytowane 30 Września 2015 przez Pablo_s-c
Tom A4 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 dokładnie, a jeśli nie to soft wysypany
mcich Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Pomocy. Zawiesił się ekran. MP3 grają ale nie można zmienić utworu, otworzyć ekranu, innymi słowy poza rozgłaszaniem i wyłączaniem nic nie działa. Co to może być? Czy mogę wykonać na pierwszy rzut jakąś prostą czynność? Gasiłem silnik, zamykałem drzwi, włączałem. Wisi ekran, muzyka gra, telefon słychać jak się wpina w bluetooth i nic poza Dziekuje wszystkim za kazda podpowiedz. Nie ma to jak koledzy z tego formum. Niezawodni. Zadziałało a już mialem serce w gardle . Mam jeszcze male pytanie. Czy możliwe, że moduł bluetooth coś mi zaczął szwankować. Mam nowy telefon, jakiegos smartfona, i nieregularnie wypina się z zestawu. Moze to przez to zawiesiło mi się całe Navi? Jeszcze raz baaaardzo dziękuje!!!
Rekomendowane odpowiedzi