Robak Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Witam! Mam stacyjkę do wymiany, po włożeniu kluczyk ani drgnie.Koledzy czy do przedlifta pasuję stacyjka z polifta?
jacek70 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Sprawdź czy to nie kostka stacyjki. Może tylko ona , a wtedy wyjdzie taniej i kluczyk będzie ten sam.
Robak Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Kostka też uszkodzona, ale po wyjęciu stacyjki bez kostki kluczykiem nie można ruszyć.
jacek70 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 A z nową kostką sprawdzałeś? Może jest jakaś blokada? Nie zaszkodzi sprawdzić.
Robak Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Stacyjka się ruszyła, podłączyłem starą pękniętą kostkę na próbę i mam tylko zapłon a potem nic się nie dzieje mam nadzieję że to wina tej kostki, chyba że bez kierownicy i przełączników od kierunków i świateł nie chce zapalić. Jutro kupię kostkę i złożę wszystko to się okaże.
jacek70 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Nowa kostka powinna załatwić sprawę.
Robak Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 A jeśli wymieniłbym stacyjkę i przełożył pastylkę od immo ze starego kluczyka do nowego to byłoby ok, czy trzeba coś jeszcze zmieniać?
Robak Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Stacyjka została, wymieniłem kostkę, ale coś mi nie pasuję przekręcam raz, dwa i już. Wydaję mi się,że miałem raz, dwa, trzy. Czyżby mam nie tą kostkę i po czym je poznać? Kupiłem tą http://allegro.pl/wklad-kostka-stacyjki-audi-a4-b5-a6-c4-c5-oryginal-i5059208331.html
Rekomendowane odpowiedzi