kodzak0 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 w sensie na bmw? ;p jak tak to nieeee to daj znaka jak bedziesz juz furmanka
muunv Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 w sensie na bmw? ;p jak tak to nieeee to daj znaka jak bedziesz juz furmanka [emoji14] Jeszcze 49 dni Ale odezwe sie! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 trzeba wolniej jezdzic albo uwazniej ja sie ucze wolnej jazdy hehehe
muunv Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 trzeba wolniej jezdzic [emoji14] albo uwazniej [emoji14] ja sie ucze wolnej jazdy hehehe W sobote jestem umowiony SPANKY'iego na chip Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 czyli prawie ze obok mnie ;PNo mozna tak powiedziec [emoji14]Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Artur_8K0 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Miałem dwie takie BMW - jedna E60 530xd a druga E61 530XD... Obie 2009 rok. Pierwsze co bym zmienił na Twoim miejscu to tylne światła na poliftówki To element który w "piątce" robi największą robotę poza m-pakietem Fotele komforty - marzenie! Nie siedziałem na wygodniejszych stołkach... Ogólnie jazda bmw z serii e60 to poezja... Zrobiłem jednego dnia 720km i wysiadłem jakbym wrócił ze sklepu Na pewno jeszcze kiedyś takie się u mnie pojawi, ale znaleźć coś wartego uwagi graniczy z cudem... Myślę że nie raz się mijaliśmy skoro Ty z Sobolewa a ja z Łaskarzewa pozdrawiam
muunv Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Miałem dwie takie BMW - jedna E60 530xd a druga E61 530XD... Obie 2009 rok. Pierwsze co bym zmienił na Twoim miejscu to tylne światła na poliftówki To element który w "piątce" robi największą robotę poza m-pakietem Fotele komforty - marzenie! Nie siedziałem na wygodniejszych stołkach... Ogólnie jazda bmw z serii e60 to poezja... Zrobiłem jednego dnia 720km i wysiadłem jakbym wrócił ze sklepu Na pewno jeszcze kiedyś takie się u mnie pojawi, ale znaleźć coś wartego uwagi graniczy z cudem... Myślę że nie raz się mijaliśmy skoro Ty z Sobolewa a ja z Łaskarzewa [emoji14] pozdrawiam Chwilowo brak $$ Doprowadzam do konca chip razem ze Spanky Bylem u niego kilka dni temu i wyszlo 184km i 370nm.. Jakos tak Ale chyba jeden z wezy dolotowych strzelil i swiszczy oraz klapki kolektora sie podwieszja :/ Musze ten mod najpierw doprowadzic do konca Na dniach, przyciemniam szybki [emoji14] Co do foteli... Miazga! P.S. Aktualnie zmienilem miejsce zamieszkania na Garwo ale jestem w Laskarzewie prawie codziennie od niecalych 4 lat Mam z tamtad dziewczyne <3 Moja Emme <E61> latwo rozpoznac. Klubowe ramki, hahaha Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Daj znaka kiedy znowu bedziesz u spanky Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Daj znaka kiedy znowu bedziesz u spanky Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Za jakies dwa tygodnie bede Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 To jestesmy w kontakcie Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi