Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4 B6 Avant | 19" | H&R | MILLTEK | REVO |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Powitać :hi:

Takie pytanko, czy przypadkiem nie mijaliśmy się na wysokości starego młyna w Oliwie jakoś w zeszłym tygodniu?

Sądzę, że to Ty byłeś....drugiej takiej S4 nie uświadczysz w 3City :wink:

A "strzał" z wydechów dał mi kopa na cały dzień..........pięknie ryczy, jakbym miał wściekłego lwa na tylnej kanapie.

Coś pięknego, z resztą całe auto kładzie na kolana.....miło się ogląda takie auta na ulicy.

Pozdrawiam :hi:

Dokladnie to bylem ja :D

Twoja tez ladna, mignela mi a w lusterku zwrocilem uwage na tylny dyfuzor to sie przywitalem wydechem ;)

Opublikowano

Powitać :hi:

Takie pytanko, czy przypadkiem nie mijaliśmy się na wysokości starego młyna w Oliwie jakoś w zeszłym tygodniu?

Sądzę, że to Ty byłeś....drugiej takiej S4 nie uświadczysz w 3City :wink:

A "strzał" z wydechów dał mi kopa na cały dzień..........pięknie ryczy, jakbym miał wściekłego lwa na tylnej kanapie.

Coś pięknego, z resztą całe auto kładzie na kolana.....miło się ogląda takie auta na ulicy.

Pozdrawiam :hi:

Dokladnie to bylem ja :D

Twoja tez ladna, mignela mi a w lusterku zwrocilem uwage na tylny dyfuzor to sie przywitalem wydechem ;)

Prawie przez szybę wypadłem....piekielnie brzmi :D

Do zobaczenia być może na drodze....... :hi:

Opublikowano

Zostawiam sledzika. ;)

Opublikowano

Piękna czarnula ! Ja bym pewnie wrzucił Z-Performance ZP6. Jakoś bardziej mi się widzą :D

Opublikowano
  • Autor

Na razie zostaly Polishe. Te felgi na zywo o wiele lepiej wygladaja niz na zdjeciach, maja calkiem spory concave jak na 8,5" do tego plaski rant i ogolnie kolo z opona wyglada na znacznie szersze niz tylko 235. W glowie siedzi mi juz kolejny projekt, wiec chyba finansowanie S4 na tym co jest zakoncze.

Edytowane przez artech

Opublikowano

Na razie zostaly Polishe. Te felgi na zywo o wiele lepiej wygladaja niz na zdjeciach, maja calkiem spory concave jak na 8,5" do tego plaski rant i ogolnie kolo z opona wyglada na znacznie szersze niz tylko 235. W glowie siedzi mi juz kolejny projekt, wiec chyba finansowanie S4 na tym co jest zakoncze.

Artur, piszac o kolejnym projekcie masz na mysli inny samochod i z nim zwiazane plany?

Eske bedziesz chcial sprzedac?

Mozesz dac odp na pw. Jak sie odezwiesz , powiem blizej dlaczego pytam :)

Opublikowano
  • Autor

Nowy projekt...Audi RSQ5 :D

Na razie S4 zostaje, jak bedzie na sprzedaz dam znac, moze ktos sie skusi ;)

Edytowane przez artech

Opublikowano

Nowy projekt...Audi RSQ5 :D

Na razie S4 zostaje, jak bedzie na sprzedaz dam znac, moze ktos sie skusi ;)

Grubo..:) a dopiero co pisałeś ze na długo nie masz zamiaru zmieniać auta..:P

Tłumik Twój by mnie interesował :D

Opublikowano
  • Autor

Zmieniac nie chce, ale potrzebuje daily a S4 sie nie nadaje, przekroczylem juz 50tys.km. a nie chce nabijac kilometrow. S4 zostaje jako weekendowe auto bo dzwieku V8 w nowym aucie niestety nie bede mial. Naciesze sie nim jeszcze i dalej sie zobaczy.

Na wydech podeslac oferte? ;)

Edytowane przez artech

Opublikowano

Tylko teraz pytanie czy mając nówkę SQ5 będzie Ci sie chciało jednak wciąć S4..:)

Jesli mowa o twoim używanym, możesz podesłać na priv.

Opublikowano

Artur, jak pisalismy na pw. Namiary na ciebie dalem innemu chlopakowi z okolic człuchowa,ktory tez szuka eski :) , takze bedzie miec niedaleko do ciebie...

Opublikowano
  • Autor

Tylko teraz pytanie czy mając nówkę SQ5 będzie Ci sie chciało jednak wciąć S4.. :)

Nówka to to nie będzie, szukam w miare świeżej Q5 3.0tfsi, bo w Europie SQ5 to tylko w dieslu, a auta z USA nie chcę

Po małych modach powinno wyjść 430-450KM, gdzieś w okolicach seryjnej RS5, więc idę w kierunku RSQ5 :)

Do tego jakieś koła 21-22", gwint lub airrex, wydech i trochę bajerów z zewnątrz i jako daily będzie spoko, ale...gulgotu V8 nie będzie więc pewnie chętnie co jakiś czas zrobię rundkę S4ką ;)

Opublikowano

To nie lepiej może s3/4/5 + program? ;) wszystkie maja 3.0TFSI 333km seryjnie.

Opublikowano
  • Autor

S3 ma 2.0tfsi, A5 Sportback mialem, S4/S5 to prawie to samo, troche ciasne dla calej rodziny. Zreszta Q5 ma wieksza mozliwosc zmiany "oblicza", zglebiona wyglada super a po podniesieniu nie straszne nawet lesne drozki wiec to taki rodzinny sleeper do wszystkiego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bedziesz chcial gonic wydech ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam

Auto oficjalnie na sprzedaż. Cena wywoławcza 55 tys PLN.

Jak nowy właściciel podpisze cyrograf że będzie o auto dbał, nie zagazuje go i będzie jeździł na zloty to z ceną się dogadamy ;)

Więcej na priv.

Pozdro

Edytowane przez artech

Opublikowano

Powiedz mi, czy ramki szyb przemalowywales z czromow na jakis czarny polysk, czy mi sie tylko tak wydaje? Jezeli tak to prosilbym o jakies lepsze zdjecia z blizsza, zeby je bylo fajnie dokladnie widac. :)

Opublikowano
  • Autor

Powiedz mi, czy ramki szyb przemalowywales z czromow na jakis czarny polysk, czy mi sie tylko tak wydaje? Jezeli tak to prosilbym o jakies lepsze zdjecia z blizsza, zeby je bylo fajnie dokladnie widac. :)

Wszystkie chromy są oklejone czarną folią, fotki podeślę później na priv.
Opublikowano

Szkoda ze dopiero teraz sprzedajesz. Chciał bys może wydech sprzedać osobno?

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze dopiero teraz sprzedajesz. Chciał bys może wydech sprzedać osobno?

To auto bez tego wydechu jest bez sensu ;)

Edytowane przez artech