Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Autor Powitać Takie pytanko, czy przypadkiem nie mijaliśmy się na wysokości starego młyna w Oliwie jakoś w zeszłym tygodniu? Sądzę, że to Ty byłeś....drugiej takiej S4 nie uświadczysz w 3City A "strzał" z wydechów dał mi kopa na cały dzień..........pięknie ryczy, jakbym miał wściekłego lwa na tylnej kanapie. Coś pięknego, z resztą całe auto kładzie na kolana.....miło się ogląda takie auta na ulicy. Pozdrawiam Dokladnie to bylem ja Twoja tez ladna, mignela mi a w lusterku zwrocilem uwage na tylny dyfuzor to sie przywitalem wydechem
Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Powitać Takie pytanko, czy przypadkiem nie mijaliśmy się na wysokości starego młyna w Oliwie jakoś w zeszłym tygodniu? Sądzę, że to Ty byłeś....drugiej takiej S4 nie uświadczysz w 3City A "strzał" z wydechów dał mi kopa na cały dzień..........pięknie ryczy, jakbym miał wściekłego lwa na tylnej kanapie. Coś pięknego, z resztą całe auto kładzie na kolana.....miło się ogląda takie auta na ulicy. Pozdrawiam Dokladnie to bylem ja Twoja tez ladna, mignela mi a w lusterku zwrocilem uwage na tylny dyfuzor to sie przywitalem wydechem Prawie przez szybę wypadłem....piekielnie brzmi Do zobaczenia być może na drodze.......
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l Piękna czarnula ! Ja bym pewnie wrzucił Z-Performance ZP6. Jakoś bardziej mi się widzą
Opublikowano 1 Maja 201610 l Autor Na razie zostaly Polishe. Te felgi na zywo o wiele lepiej wygladaja niz na zdjeciach, maja calkiem spory concave jak na 8,5" do tego plaski rant i ogolnie kolo z opona wyglada na znacznie szersze niz tylko 235. W glowie siedzi mi juz kolejny projekt, wiec chyba finansowanie S4 na tym co jest zakoncze. Edytowane 1 Maja 201610 l przez artech
Opublikowano 1 Maja 201610 l Na razie zostaly Polishe. Te felgi na zywo o wiele lepiej wygladaja niz na zdjeciach, maja calkiem spory concave jak na 8,5" do tego plaski rant i ogolnie kolo z opona wyglada na znacznie szersze niz tylko 235. W glowie siedzi mi juz kolejny projekt, wiec chyba finansowanie S4 na tym co jest zakoncze.Artur, piszac o kolejnym projekcie masz na mysli inny samochod i z nim zwiazane plany?Eske bedziesz chcial sprzedac? Mozesz dac odp na pw. Jak sie odezwiesz , powiem blizej dlaczego pytam
Opublikowano 4 Maja 201610 l Autor Nowy projekt...Audi RSQ5 Na razie S4 zostaje, jak bedzie na sprzedaz dam znac, moze ktos sie skusi Edytowane 4 Maja 201610 l przez artech
Opublikowano 4 Maja 201610 l Nowy projekt...Audi RSQ5 Na razie S4 zostaje, jak bedzie na sprzedaz dam znac, moze ktos sie skusi Grubo.. a dopiero co pisałeś ze na długo nie masz zamiaru zmieniać auta.. Tłumik Twój by mnie interesował
Opublikowano 4 Maja 201610 l Autor Zmieniac nie chce, ale potrzebuje daily a S4 sie nie nadaje, przekroczylem juz 50tys.km. a nie chce nabijac kilometrow. S4 zostaje jako weekendowe auto bo dzwieku V8 w nowym aucie niestety nie bede mial. Naciesze sie nim jeszcze i dalej sie zobaczy. Na wydech podeslac oferte? Edytowane 4 Maja 201610 l przez artech
Opublikowano 4 Maja 201610 l Tylko teraz pytanie czy mając nówkę SQ5 będzie Ci sie chciało jednak wciąć S4.. Jesli mowa o twoim używanym, możesz podesłać na priv.
Opublikowano 4 Maja 201610 l Artur, jak pisalismy na pw. Namiary na ciebie dalem innemu chlopakowi z okolic człuchowa,ktory tez szuka eski , takze bedzie miec niedaleko do ciebie...
Opublikowano 5 Maja 201610 l Autor Tylko teraz pytanie czy mając nówkę SQ5 będzie Ci sie chciało jednak wciąć S4.. Nówka to to nie będzie, szukam w miare świeżej Q5 3.0tfsi, bo w Europie SQ5 to tylko w dieslu, a auta z USA nie chcę Po małych modach powinno wyjść 430-450KM, gdzieś w okolicach seryjnej RS5, więc idę w kierunku RSQ5 Do tego jakieś koła 21-22", gwint lub airrex, wydech i trochę bajerów z zewnątrz i jako daily będzie spoko, ale...gulgotu V8 nie będzie więc pewnie chętnie co jakiś czas zrobię rundkę S4ką
Opublikowano 9 Maja 201610 l To nie lepiej może s3/4/5 + program? wszystkie maja 3.0TFSI 333km seryjnie.
Opublikowano 9 Maja 201610 l Autor S3 ma 2.0tfsi, A5 Sportback mialem, S4/S5 to prawie to samo, troche ciasne dla calej rodziny. Zreszta Q5 ma wieksza mozliwosc zmiany "oblicza", zglebiona wyglada super a po podniesieniu nie straszne nawet lesne drozki wiec to taki rodzinny sleeper do wszystkiego.
Opublikowano 28 Września 20169 l Autor Witam Auto oficjalnie na sprzedaż. Cena wywoławcza 55 tys PLN. Jak nowy właściciel podpisze cyrograf że będzie o auto dbał, nie zagazuje go i będzie jeździł na zloty to z ceną się dogadamy Więcej na priv. Pozdro Edytowane 28 Września 20169 l przez artech
Opublikowano 28 Września 20169 l Powiedz mi, czy ramki szyb przemalowywales z czromow na jakis czarny polysk, czy mi sie tylko tak wydaje? Jezeli tak to prosilbym o jakies lepsze zdjecia z blizsza, zeby je bylo fajnie dokladnie widac.
Opublikowano 28 Września 20169 l Autor Powiedz mi, czy ramki szyb przemalowywales z czromow na jakis czarny polysk, czy mi sie tylko tak wydaje? Jezeli tak to prosilbym o jakies lepsze zdjecia z blizsza, zeby je bylo fajnie dokladnie widac. Wszystkie chromy są oklejone czarną folią, fotki podeślę później na priv.
Opublikowano 28 Września 20169 l Szkoda ze dopiero teraz sprzedajesz. Chciał bys może wydech sprzedać osobno?
Opublikowano 28 Września 20169 l Autor Szkoda ze dopiero teraz sprzedajesz. Chciał bys może wydech sprzedać osobno?To auto bez tego wydechu jest bez sensu Edytowane 28 Września 20169 l przez artech