besciako3 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 siemanko chciałem się pochwalić moim autem miało być inne ale padło na audi kupiłem je w maju 2015r tak wyglądało po zakupie;;; OGÓLNIE: audi a4 b5 rok 1996,silnik 1.8 125km zawieszenie seria,kolor czarny,felgi 15 cali są już plany na 19cali poszukiwania w trakcie ... WYPOSAŻENIE: ABS 4x elektryczne szyby 2x elektryczne lusterka 2x poduszki powietrzne Klimatronic Podłokietnik tył oryginał Podgrzewana tylna szyba Wspomaganie kierownicy Centralny zamek z domykaniem szyb z kluczyka PLANOWANE MODYFIKACJE NA 2015r. Gwin NIEZROBIONE Lampy poliftowe NIEZROBIONEOgarnięcie blacharki ZROBIONE Ściemka szyb NIEZROBIONE Felgi 19cali ZROBIONE Tuba basowa ZROBIONE Pranie tapicerki ZROBIONE Mam wiele planów na modyfikacje poszukiwania felg trwały długo ale w końcu sie udało miał być bbs ale dzieżko kupić więc wpadły takie 19cali szerokie 8cali et45 Miedzy czasie wpadły jeszcze sprężyny -40mm...Niewypał jednak musi być gwint Tak się prezentuje
KMY DODEKk Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 No koza ładna, gwint obowiązkowo i hebel większy do tych kół ?
besciako3 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 gwintu już szukam tylko nie wiem nowy czy używany kupić??? no hebel mały zwłaszcza z tyłu,jak miałem 15cali to w przodzie zacisk się nie mieścił obcierał o ciężarki
KMY DODEKk Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Ja kupiłem używany i jest git ☺
besciako3 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Też myślę nad używką tylko ciężko dorwać coś fajnego☺
Luqe12 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 jaka koza??? naprawdę chcesz ją jeszcze niżej posadzić? Teraz stoi naprawdę bardzo dobrze, jak koło będzie włazić w nadkole to już wygląda to słabo..
besciako3 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 gwint kupuje ponieważ opony mi obcierają o nadkola sprężyny są zamiękie
a4-freunde Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 fajne koło w połaczeniu z gwiintem bedzie jeszcze lepiej wygladac
KMY DODEKk Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Mi przy skręcaniu na nierownosciach też obciera opona o blotnik raz też mi przeprostowalo ☺opona 225/45/18 musiałem trochę podnieść auto na gwincie a w przyszłości kupię 215 lub 225/40 ?
besciako3 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 ja opony dostałem do felg prawie nowe 2014rok więc nie wybrzydzałem ale kiedyś w przyszłości zamierzam założyć 215/40/19 niewielkie prace przy audi wymiana gumy na przegubie i termostatu nie polecam tej firmy termostatów wszystko ładnie założyłem płyn zalany auto się grzeje i tu nagle temperatura rośnie za bardzo doszło do 110stopni rozebrałem wszystko termostat wsadziłem do gorącej wody i się nie otworzył kupiłem drugi i wszystko jest ok obkleiłem też lampy z tyłu na czerwono nowa wlepa
Matek Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Tą vlepe z przodu wywal jak najszybciej zanim trafisz na tego typu portale Jak szukasz gwintu to daj cynk na PW, coś by się ogarnęło ; ) Zmiana lamp na poliftowe z przodu zrobiłaby sporą robote w tym aucie. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Matek
dliwski Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 dapper to już lekka przesada moim zdaniem z tyłu lampy oklejone - jak rozwiązałeś problem z kierunkami i wstecznym?
besciako3 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Tą vlepe z przodu wywal jak najszybciej zanim trafisz na tego typu portale Jak szukasz gwintu to daj cynk na PW, coś by się ogarnęło ; ) Zmiana lamp na poliftowe z przodu zrobiłaby sporą robote w tym aucie. Lampy wpadną tylko na Wiosne dapper to już lekka przesada moim zdaniem z tyłu lampy oklejone - jak rozwiązałeś problem z kierunkami i wstecznym? tak to wyglada
dliwski Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Czyli świecą tak samo - na czerwono? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
besciako3 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 długo mnie nie było ,ale w końcu zaczynam realizować moje plany pierwsze co to Gwint używka bo używka ale w dobrym stanie tak to wygląda i jak się wam to widzi
PiterA4 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 opony jeszcze masz całe???? bo troche nisko
KMY DODEKk Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Fajnie ale ciut wyżej, i ciekawe jak bedzie teraz przy skręcaniu Mi sie podoba nawet teraz mi spasowało to koło
besciako3 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 Jeszcze całe, ale potrzebuję kupić dwie na przód 225/35/19 Fajnie ale ciut wyżej, i ciekawe jak bedzie teraz przy skręcaniu Mi sie podoba nawet teraz mi spasowało to koło Będę musiał troszkę ją podnieść bo z przodu tak nie zejdę
Boosman Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Fele fajne , ale na start wywal te naklejki , podnieś troszke bo wyrwiesz nadkola i heble wieksze bo jest dramat !!!
Rekomendowane odpowiedzi