piotrzaba5 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Witam. Pojawił się mały problem z moim centralnym zamkiem . A mianowicie nie działa sterowanie centralnym od strony kierowcy. Otwierają/zamykają się tylko jedne drzwi. A jak otwieram czy też zamykam od strony pasażera, to działają wszystkie drzwi. Sprawdzałem przewody, czy nie urwany, ale wyglądają na całe. Dodam, że pod drzwi kierowcy mam podłączony sterownik i on również nie działa. Może ktoś podpowiedzieć, co może być lub w czym szukać, żeby to dziadostwo zadziałało, bo trochę mnie to denerwuje . nikt nic nie podpowie? Edytowane 9 Października 2015 przez piotrzaba5
marcin_franz Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Sprawdź mikrostyk w zamku drzwi kierowcy.
piotrzaba5 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 A jak mogę go sprawdzić?
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Odkręć boczek drzwi aby dostać się do zamka. W nim jest mikrostyk który prawdopodobnie jest zabrudzony. Wyczyść go i nasmaruj.
Rekomendowane odpowiedzi