koloboro Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Witam allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b7-05-08-angel-eyes-i5719944848.html Panowie co sądzicie o tych reflektorach? Nadaje się to do czegos? Zastanawiam się nad zakupem ale chcę poznać waszą opinię.
Chadury89 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Za nie wiele wiecej mozesz do typka z hidretrofit.pl wyslac swoje lampy i wyreza ci bixy na porzadnych projektorach i dorzuci ci ringi takie ktore naprawde porzadnie swieca a nie ledwo sie rzarza, a poza tym moga parowac Tesciu do C4 kupil lampy z ledami za prawie 1000zl i po tygoniu chrom sie marszczyl bo parowaly i odeslal, naszczescie uznali reklamacje i zwrocili kase Pod tym linkiem masz ich projekty https://hidretrofit.pl/realizacja/ Edytowane 9 Października 2015 przez Chadury89
mcbet Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Miałem Angel Eyes w poprzednim aucie (Renault). Nazwa adekwatna do działania - aniołowie drogę może zobaczą, Ty nie koniecznie. Tragedia, najgorszy zakup z możliwych. Stanowczo odradzam.
koloboro Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Dzięki za rady. Chyba pójdę w kierunku bixenonow.
serek92 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 mam takie identyczne. jak chcesz to ci sprzedam;)
jacek70 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Dzięki za rady. Chyba pójdę w kierunku bixenonow. Najlepsze rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi