Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zegary w A4 prosze o pomoc !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam pewien problem, byc moze ktos juz o oto pytal ale jestem tu nowy :/ mam Audi A4 1.8 i mam w niej zegar wyskalowany w milach i kilometrach, no i przebieg pokazuje w milach. Chcialbym sie dowiedziec czy jezeli wloze do niej normalny licznyk w km, kupiony np na allegro. To jak bedzie z przebiegiem wyswietlanym na liczniku ??

Opublikowano

Przepraszam,że się wtrącam do tematu ale przy okazji zapytam może ktoś wie czy jak kupię na allegro nieco inne zegary od moich ( niestety zepsutych) to czy będą pasowały.Mój problem polega na tym iż nigdzie nie mogę dostać zegarów JAGER do Avanta 1,9 TDI z 2000 roku. :confused:

Opublikowano

I mam jeszcze jedno pytanie. Szukalem na forum ale nic o tym nie znalazlem. A mianowicie czy byla wersja licznika w audi w ktorej nie byla wyswietlana temp. na zewnatrz ?? bo u mnie tego nie ma, tzn tak jakby jest wyswietlacz z tej temp. ale nic tam nie pokazuje. Moze poprostu sie spalilo podswietlenie tego ??

Opublikowano
A mianowicie czy byla wersja licznika w audi w ktorej nie byla wyswietlana temp. na zewnatrz ??

byla ja taka mialem, wyjmij zegary i sprawdz czy go posiadasz :wink: 5minut roboty

Opublikowano
witam. mam pewien problem, byc moze ktos juz o oto pytal ale jestem tu nowy :/ mam Audi A4 1.8 i mam w niej zegar wyskalowany w milach i kilometrach, no i przebieg pokazuje w milach. Chcialbym sie dowiedziec czy jezeli wloze do niej normalny licznyk w km, kupiony np na allegro. To jak bedzie z przebiegiem wyswietlanym na liczniku ??

Nie będzie żadnego problemu.... będzie wyświetlał w kilometrach. Można też przestawić wyświetlacz przebiegu żeby wskazywał w milach lub km. Vag'em albo trzymając długo wciśnięty przycisk zerowania (ponoć, ale nie próbowałem nigdy drugiej opcji)

Opublikowano

Czyli mam rozumiec, ze jezeli przestawie to z mil na km to sie ten przebieg w milach pomnozy razy 1,6 bo cos okolo tego ma 1 mila ??