fun86 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Witajcie Mam problem z lewarkiem w moim aucie. Po całonocnej wizycie na parkingu (temp jak aktualnie za oknem wieczorami już poniżej zera) niestety nie chce samoczynnie wracać do położenia środkowego (luzu) - skrzynia 6. Jeśli w położeniu środkowym przesunę lewarek w lewo (nie wbijając żadnego biegu) to po puszczeniu powinien on sam wrocic znow do srodka, a u mnie wraca ale nie do końca. Natomiast z prawej do środka jak najbardziej Po rozgrzaniu silnika problem mija. Ma ktoś pomysły jak to rozwiązać .. ? niby nic a jednak wolałbym to zrobić jak należy aaa i jeszcze jak by ktoś mi podał nr części spinek (blaszek ) mocującyk ramkę lewarka do tunelu środkowego ( zaznaczone na zdjęciu czerwoną strzałką ) bo się rozleciały :PPP http://www.directupload.net/file/d/4137/a8ydjc4a_jpg.htm Z góry wielkie dzięki za pomoc ! Edytowane 11 Października 2015 przez fun86
quadral20004 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 zaczalbym od wymiany oleju w skrzyni
turzol Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 wałkowane na forum tysiące razy... standardowa usterka, która dopada B6/B7. Do wyeliminowania całkowicie poprzez zakup i montaz zestawu naprawczego wybieraka.
ancymonek77 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) 3B0858137 KLAMRA 8E0798151B ZESTAW NAPRAWCZY WYBIERAKA Edytowane 11 Października 2015 przez ancymonek77
fun86 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 i dziękuję pięknie ! szybko i konkretnie. W wolnej chwili kanał i wio !
Rekomendowane odpowiedzi