Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A co się stao?

Unfall :(

Opublikowano
A co się stao?

Unfall :(

przyjebałeś w coś ma się rozumieć :cool1:
Opublikowano
przyjebałeś w coś ma się rozumieć cool1

Gdzie tam,ja przykładny kierowca :),we mnie koles uderzyl,wział sie za wyprzedanie 3 aut pod gorke,ale nie pomyslał ze ktos moze wyjechac zza wzniesienia.

Opublikowano

ale nie pomyslał ze ktos moze wyjechac zza wzniesienia

...a to właśnie byłeś Ty... :cool1:
Opublikowano

ja miałem przypadek wczoraj z takim okurwieńcem w Fabii jadąc z Jawora do Legnicy. Dziadowi włączyła się żyłka kierowcy rajdowego i zaczął mi dawać po gazie w momencie wyprzedzania, kiedy z naprzeciwka jechał golf :wallbash: :wallbash:

Napieprzał bym takich pajaców od ręki na miejscu...

Szkoda autka Damian - ale widzisz, czasu nie mogłeś znaleźć, żeby S-Line polakierować, to teraz się Łukasz nie wywinie :naughty:

domjenick - a Ty przypadkiem nie zjechałeś znów do L-cy, bo widziałem w piątek chyba podobne autko na angolskich numerach na Nowodworskiej.

Opublikowano

_Bartek_ jak dorwiesz fotki co dziś robili to wrzuć pare. Pozdro!

Opublikowano

domjenick - a Ty przypadkiem nie zjechałeś znów do L-cy, bo widziałem w piątek chyba podobne autko na angolskich numerach na Nowodworskiej.

nie-w pl będę w piątek,ale w Kraku
Opublikowano

Krzysiek, jak mi koleś podeśle to coś wrzucę :)[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 08:57_________________________________________________Dzięki za bro :good::decayed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 08:58_________________________________________________http://www.wiercik.pl/20110320_Piastow/

parę fotek

Opublikowano

fotki niezłe-Bartek-kto Ci rejestracje oderwał?

Opublikowano

Była w trakcie stabilniejszego mocowania :kox:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no i co tam Panowie-żyjecie?,bo coś przycichło u Was... :naughty:

Opublikowano

no i co tam Panowie-żyjecie?,bo coś przycichło u Was... :naughty:

Taaaaaaaaa żyjemy :wink4: Tylko teraz urządzamy lokalne spoty z kristof2009'em u mnie pod chatą :polew: A poważnie, to coś ludzie ospali i zapracowani ostatnio, AMON auto rozwalił, kristof szyby ściemnił i jeździć nie chce, żeby mu dowodu nie zabrali, a ja nie mam zrobionej polerki i pie...lę :polew:

Opublikowano

A poważnie, to coś ludzie ospali i zapracowani ostatnio,

Taaak? A byliście w niedzielę na lotnisku na zlocie ospali ludzie? :) Bo ja byłem i nawet wciągnąłem TT 180KM Q :D

Opublikowano

Taaak? A byliście w niedzielę na lotnisku na zlocie ospali ludzie? :) Bo ja byłem i nawet wciągnąłem TT 180KM Q :D

no to pięknie-pewnie mu klamka spadła do ziemi,a na ile masz zrobiony silniczek :naughty:
Opublikowano

197 PS :good:

150kg różnicy na jego korzyść. 3 razy dostał...

Opublikowano
:polew: osz cholera to rzeczywiście my coś z lekka ospali byliśmy :polew: W niedzielę swojego buldoga puszczałem po lotnisku, ale niestety nie na ćwiartkę :naughty::kox: bo słabiak jest jeszcze :>
Opublikowano

jesli by sie cos dzialo w legnicy to chetnie bym sie pojawil...tylko kwestia tego czy nowych z rodzinka w komplecie na pokladzie przyjmiecie na wizyte na spocie...jestem z okolic legnicy..

Opublikowano

jesli by sie cos dzialo w legnicy to chetnie bym sie pojawil...tylko kwestia tego czy nowych z rodzinka w komplecie na pokladzie przyjmiecie na wizyte na spocie...jestem z okolic legnicy..

wpadaj-na pewno nie pożałujesz,a i pewnie spodoba się :wink4:
Opublikowano

Dobrze widziałem Mariusza koło Lotosa? :)

Opublikowano

wpadaj-na pewno nie pożałujesz,a i pewnie spodoba się :wink4:

wczesniej bylo auto marki Renault i tez byl klub w ktorym uczestniczylismy cala rodzinka dosc mocno..dla tego taka decyzja ze tu jestem

P.S nigdy wiecej francuza

juz wole A4 w kolorze soczystej maliny :P