Opublikowano 6 Marca 201115 l Tak, cykali cykali. Specjalnie przypomniałem im o Tobie! wiedziałem,ze nie zapomnisz :kox: :kox:
Opublikowano 7 Marca 201115 l Tak, cykali cykali. Specjalnie przypomniałem im o Tobie! wiedziałem,ze nie zapomnisz :kox: :kox: A ja słyszałem, że ktoś tam gadał, żeby temu exportowemu nie wysyłać A poważnie, to nawet specjalnie dla Ciebie będzie filmik w reżyserii kristofa Miejmy nadzieję, że nie zmiesza go z jakim homemade fikołem
Opublikowano 7 Marca 201115 l Miejmy nadzieję, że nie zmiesza go z jakim homemade fikołem LOL :decayed:
Opublikowano 7 Marca 201115 l Pany - a ja mam pytanko Kto w Legnicy najlepiej robi polerkę auta - pewny, sprawdzony i solidny? Oczywiście Czerwony Kościół i Łukasz w grę wchodzą, tylko z racji zawalenia robotą szukam kogoś jeszcze.
Opublikowano 7 Marca 201115 l hehe no filmik to był przedni, a najlepsze było ze ferrari tez się stawiło na naszym spoci-ku ;p
Opublikowano 7 Marca 201115 l Spocik udany, wiecej takich :> ,KOval przypomnij mi o tym kolesiu z wrocka co ma dobre oponki,na jakiej ulicy ma swoja dziuple ? I Krzychu gdzie ten filmik ,przylansuj tylko jakies laseczki do niego i wrzucaj
Opublikowano 7 Marca 201115 l Amon, o ile pamiętam to Wilczyńska.[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:12_________________________________________________Dawać te foty!
Opublikowano 7 Marca 201115 l A proszę bardzo - mi chodziło o aukcje tegoż Pana: http://allegro.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=11111662[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________Ma naprawdę niektóre ładne, ale się i ceni
Opublikowano 7 Marca 201115 l Takie ładne , że moja była naprawiana na mój koszt zaraz po zakupie u niego. Może to pojedynczy przypadek...
Opublikowano 7 Marca 201115 l ciiii mam % od sprzedaży za reklamę A tak całkiem poważnie, to właśnie jestem na etapie szukania czegoś, więc dziadygę podrzuciłem
Opublikowano 7 Marca 201115 l Panowie-widzę,ze powoli się zaczynają rozkręcać spotkania w Legnicy-to dobrzejak już będzie stała miejscóweczka na takie spotkania-zedytuję pierwszego posta-tak,żeby każdy nowy,który będzie chciał sie spotkać-nie miał problemów z dotarciem
Opublikowano 8 Marca 201115 l :good: :good: :good: :good: pamiętajcie-jedno miejsce zawsze dla mnie trzymajcie
Opublikowano 8 Marca 201115 l Domino - zawsze możesz liczyć na miejscóweczkę A my na wsparcie duchowe liczymy
Opublikowano 8 Marca 201115 l Witam Kolegów Widzę, że w niedziele odbył się spocik, ale niestety dopiero w sobotę kupiłem autko więc siłą rzeczy nie dałem rady się stawić Oczywiście na następnym będę obowiązkowo. W związku z tym, że mam jeszcze sporo nie wiadomych to pytanie jest następujące: czy ktoś z Legnicy lub Lubina miałby czas i ochotę się spotkać i wytłumaczyć kilka kwestii? z góry dzięki pozdrawiam
Opublikowano 8 Marca 201115 l Wpadaj wpadaj, jeśli będziemy wiedzieć, to na pewno wspomożemy :> A i zawsze to nowa twarz będzie do spotów Pewnie w weekend jak pogoda dopisze znów się coś zorganizuje, więc zapraszam
Opublikowano 8 Marca 201115 l To w takim razie będę śledził temat ale jakby ktoś chciał się indywidualnie spotkać i wyjaśnić parę spraw to proszę o info
Opublikowano 8 Marca 201115 l Łukasz wpadnij teraz na weekend - niedziela to jak cos zrobimy znowu jakies spotkanie, bedzie mozna pogadac p.s. witamy w klubie A4 POZDROOOOOO