Arkom Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Witam mam taki problem po włączeniu lewego kierunku włączają mi się światła drogowe,musze trzymać manetkę do siebie cały czas żeby światładrogowe się nie włączyły. Wymieniłem przełącznik kierunkowskazów i teraz jest tak, że ten problem w zasadzie znikł, pisze w zasdzie poniważ niestety ale czasami to nawraca - pytanie jest takie co z tym zrobić?
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Coś jest nie tak z manetkami. Może wymiana jednej nie wystarczy?
Arkom Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Mam ewentualnie druga od wycieraczek na podmiankę - moge przełożyć ale co dalej jak nie pomoże?
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Jak założysz nowe to będzie ok. Przy używkach to jest już loteria.
Arkom Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Hymm nowe pewnie są drogie .... Sprawdze i postaram się to przełożyć bo już powoli tracę nerwy do tego.....
Rekomendowane odpowiedzi