nina_chudu4 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Witam..Chodzi o pompę jaka mam czyli wersja od ahu ,czy jeśli włożę w nią tłoczek 11 i fale de110 to będzie to samo co bym włożył tłoczek 11 do pompy od afn? Czy moja pompa jeszcze się różni w jakiś inny sposób od tej z afn? Pytam ponieważ mam tłoczek 11 i mogę mieć fale od afn i jeśli to mógłbym włożyć do swojej ahu a efekt będzie ten sam co włożyć tłok 11 do afn to poprostu zaoszczedzilbym na kupnie pompy od afn :-)
baca2309 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 zależy jaki masz korpus pompy, afn-y maja radiatory przez co paliwo sie tak nie grzeje Jak masz korpus żebrowany to pakuj fale i tłok:) Jak masz dostep to pakuj fale de 143, tloczek z czego masz?
nina_chudu4 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Tłoczek mam z ahh a fale de143 chce kupić nawet mam ofertę na forum i nikt nie ma:-( nowa podobno 3 stówy.Co do korpusu to cholera nie wiem bo auto w garażu a ja w de.dopiero jak wrócę to zobaczę .Bo mam też dostęp do pompy 115b i tak myślę czy ja brać czy dokupić fale do mojej .
baca2309 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 zobacz jaki masz korpus. w jaka moc celujesz??
nina_chudu4 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Ok zobaczę a moce?cóż na tyle na ile pozwoli cały sprzęt :-) zobaczymy po robocie :-)
Rekomendowane odpowiedzi