walus5555 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam, Chciałem zapytać o to czy można w naszych A4 bezproblemowo odpalać autko z kabli. Czy bezpiecznik pirotechniczny w klemie + ma jakieś przeciwwskazania co do tego? 1
mieto3 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam, Chciałem zapytać o to czy można w naszych A4 bezproblemowo odpalać autko z kabli. Czy bezpiecznik pirotechniczny w klemie + ma jakieś przeciwwskazania co do tego? odpalac mozna ale nie podlaczajac sie pod akumulator w bagazniku, tylko pod wyznaczone miejsca pod maska
maciej242 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dzięki wielkie witam tzz gdzie dokładnie pod maską?bo jestem zainteresowany ponieważ ostatnio przy odpalaniu zapalił mi się komunikat niskiego stanu baterii tak w razie czego przymierzam sie do kupna nowego ale dopiero po swiętach pytam tak na wszelki wypadek i na przyszłość dzieki za odpowiedz
sowiq Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Tu masz pokazane, gdzie znaleźć (+) - jest przy wyciekarczkach przedniej szyby: (-) jest widoczny również gdzieś w tej okolicy. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez sowiq
maciej242 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 dzięki tzn używając klem gdzie mam je podłączyć?
wrclaguna Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 dzięki tzn używając klem gdzie mam je podłączyć? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/174916-aktywacja-wskazania-naladowania-akumulatora-wymiana-demontaz-kodowanie/?p=2463213#entry2463213 - Zdjąć osłonę 1 za uchwyt w górę -> . - Odblokować blokadę ->A i otworzyć osłonę -> B. - Podłączyć czerwony zacisk przewodu + urządzenia do ładowania akumulatorów do bieguna dodatniego 1, a czarny zacisk przewodu - do bieguna masy 2. – Podłączyć wtyczkę sieciową urządzenia do ładowania akumulatorów i włączyć urządzenie do ładowania akumulatorów . – Podczas ładowania pozostawić pokrywę tylną otwartą.
MKowalski Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Jako dawca podłączamy sie w te same miejsca?
mlody020 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Jako dawca podłączamy sie w te same miejsca?Ja zawsze podlaczalem się bezpośrednio pod aku. W bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi