Tweak Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Witam Mój kluczyk(scyzoryk) jest już trochę zmęczony. Zauważyłem na allegro gotowe,obudowy, z grotem do docięcia i jestem zainteresowany czymś takim. Spotkał się już ktoś z tymi obudowami? Widzę, że po ok. 20 zł coś takiego jest - ciekawe jak z jakością plastiku i metalu, czy grot nie pęknie.
kris67 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja kupiłem i przełożyłem elektronikę ze starego klucza (złamany grot),jak na razie wszystko OK .Grot podobno jest minimalnie szerszy, tak twierdził szpec ,który wycinał grot
Hubson12 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 jak za taką kase nie ma co wybrzydzać nawet jak trzeba delikatnie rezać
House Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Też jestem po wymianie, kupiłem obudowy w chinach po 2dolary (te same co na allegro po 20). Trochę się namęczyłem ale efekt mnie 100% zadowala w porównaniu ze starym zniszczonym, wada to gumka lekko jest niesymetrycznie do gniazda tejże gumki ale dokupiłem obudowę ochronną i nie przeszkadza. Ja grota nie dorabiałem, przełożyłem stary grot. Edytowane 30 Listopada 2015 przez House
Rekomendowane odpowiedzi