Bangu Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Witam. Nie mogę zlokalizować gniazda obd w moim aucie. Powinno być nad lewym kolanem kierowcy w plastiku jest otwór na nie przeznaczony, gniazda nie ma. Odkrecilem plastik myśląc że może zostało wepchane do środka ale nie ma, żadnych luźnych przewodów wolnych gniazd itd. O co chodzi? Auto to a4 b6 1.8t bfb sedan rok 2002.
nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Pewnie ktoś je przeniósł, żeby złodziej nie mógł zlokalizować. Poszukaj. Po nitce do kłębka.
Bangu Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Rozumiem ale skąd powinno wychodzić mógłby ktoś podesłać jakiś schemat ewentualnie zdjęcie.
miszka Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 zadzwoń do poprzedniego właściciela jak nie chcę ci się szukać , na 100% przeniósł gniazdo w inne miejsce poszukaj nowych nowo położonej izolacji , gdzieś w okolicy grubej wiązki kabli
jospethe Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Przeniósł gniazdo żeby nikt przebiegu nie cofnął.
nitroo Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Rozumiem ale skąd powinno wychodzić mógłby ktoś podesłać jakiś schemat ewentualnie zdjęcie. Zdejmij osłonę pod kierownicą, podwiń wykładzinę, rozbierz ewentualnie lewy słupek i szukaj.
Bangu Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Znalazłem złącze, ktoś sprytnie wprowadził je do tunelu środkowego trzeba było rozkręcić mocowanie tunelu przy prawej stopie kierowcy i tam dalej przewód prowadził w okolice dźwigni ręcznego. Dziekuje Panowie za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi