Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Które fele wybrać ?

Które felgi wybrać ; nowe 18" czy 19"

1. 1. Które felgi wybrać ; nowe 18" czy 19"

• Felgi MAM białe R8 18"
    • Czarno srebrne 19" od RS
    • RS 6 19"

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie najlepsze z tych to RS6

Opublikowano

nr 2 :good:

Opublikowano

mam cos co moze cie zainteresowac > 19" > solidna, pasujaca do masywnego avanta felga niemieckiego tunera Audi > ABT > produkowana na zamowienie przez BBS (każda wycinana z jednego kawałka aluminium - tzw. monoblock) wiec zadna chinska czy wloska plastelinka

wyglada to na kombii mniej wiecej tak (z ta roznica ze moje sa srebrne czyli bardziej pod czarny kolor pasujace):

03gx9.th.jpgthpix.gif

13qb7.th.jpgthpix.gif

05bq9.th.jpgthpix.gif

07ie1.th.jpgthpix.gif

dodatkowym plusem jest fakt iz jeszcze nikt ich nie ma wiec bedzie oryginalnie-niepowtarzalnie

jezeli bedziesz zainteresowany to wiesz co robic

Opublikowano

Młody jaka decyzja :gwizdanie:

Opublikowano

guardian piszesz o felgach czy o tej pani ? :wink4:

a tak powaznie calkiem niezły ten felunek :good:

Opublikowano

Pani robi robote.. :kox: fela troche mniej.. :naughty:

Opublikowano

Kwestia gustu :) ale i felga i Pani :good: a hamulce :kox:

Opublikowano

Pani robi robote.. :kox: fela troche mniej.. :naughty:

Dokładnie ..takie tam zwykłe 5 ramienne :decayed:

Opublikowano

>Młody< ale Ty kombonujesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No :> jak kupowałem te od s ilne to było szybko biorę i koniec a teraz tyle tego jest że sam nie wiem co wybrać :mysli::rolleyes: dlatego proszę Was o pomoc :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Te też są fajne' date=' tylko że nie ten kolor. Wogóle widzę że masz duży dylemat :tongue4:

[/quote']

No :(

Opublikowano

Kolego...ten koleś z Sycowa ..ma tylko i wyłącznie repliki :tongue4: Jak chcesz to podeśle Ci co sie robi z replikami po jednym sezonie :kox:

Widze ...że chrom chodzi Ci po głowie .. :decayed: ..Ja bym szukał czegoś z BBS/ASA :good:

Opublikowano

raggaman ma rację. W tych pieniądzach z aukcji to nie kupisz porządnego chromu. A w repliki się nie pchaj bo będziesz żałował.

Opublikowano
  • Autor

raggaman ma rację. W tych pieniądzach z aukcji to nie kupisz porządnego chromu. A w repliki się nie pchaj bo będziesz żałował.

A kto mówi o pieniądzach :naughty: dałem przykłady tylko :gwizdanie:

Opublikowano

Miałem w rękach te felgi .Nie wyglądają naj lepiej :( i nie chodzi że repliki :)[br]Dopisany: 15 Listopad 2008' date=' 09:24[/size']_________________________________________________Przyjedz do Kr.to Ci kilka sztuk pokażę i Sobie może coś wybierzesz :)

Opublikowano

Panowie...magluje temat felg juz chyba przez rok i wyniki moich obserwacji (a widzialem juz tony zdjec) sa takie:

- jak ma byc szał to najlepiej 19" w dodatku z parapecikiem (i skrecane) > problem w tym ze sa takie fajne ale to wszystko podrobki plasteliowe > w stanach maja takie porzadne ale to stany i w dodatku ceny tez sa juz inne

- jak ma byc porzadnie z nieco slabszym efektem to jakas markowa 19" o klasycznym ksztalcie > takie tez maja wyzsze ceny (np ori RS4)

- 18 to absolutne minimum w budzie B6 pozwalajace zachwac jako taki wyglad ale nigdy nie bedzie powalala wygladem > chyba ze zalozysz profil 215/40 tak zeby zmniejszyc optycznie ilosc gumy wokol felgi + musisz miec obnizona mocniej zawieche zeby to smiesznie nie wyszlo

- Z A W S Z E unikajmy podrobek

Opublikowano

Kolego każdy ma inny gust.Na temat felg napisano dużo .Każdy pisze i chce porady aby mu doradzić.A w stanach to nie mają podrób i zamienników :gwizdanie: ciekawe.Nie każdemu muszą się podobać Oryginalne .A czy 18 to minimum ,myślę że Ci którzy jeżdżą na 15 powiedzą to o 16 :)

Opublikowano

...panowie chłopak chciał porady jakie ma wybrac fele a wy tu o jakis bzdetach gadacie typu czy kupic w stanach czy nie!!! Trzeba chlopakowi doradzic bo widac ze ma dylemat wiec "Młody" bierz te czarne z chromowymi wstawkami i bedzie git!!! apropos podrobek to znajomy jezdzi juz drugi sezon na takich niby S-line 17' co to je kupil za 1000zł i nic sie nie dzieje sa prosciutkie i smigaja jak oryginal. Pozdro...