VTG Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Witam potrzebuję, wyłączyć tylne pozycje żeby były światła mijania drogowe a pozycje się nie paliły, może być to nawet na odłączniku jakimś.
dangra992 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh/ Tu masz schematy zasilania tylnych świateł. W przewody trzeba się wpiąć jakimś wyłącznikiem najlepiej z rezystancją bo bedzie waliło błedy przepalonych żarówek
VTG Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Mam rozłączyć masy które idą do tylnych lamp?
Robero321 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Jakie masy?? Masz wyraźnie w linku które przewody są odpowiedzialne za zasilanie tylnych świateł Gniazdo C Pin 5 Prawe Pin 3 Lewy
VTG Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Nie byłem rano na forum i na próbę zrobiłem przerwę na kablu od masy z 2 stron nie ma wtedy nic, ja bym chciał żeby nie było pozyciji i stopu w obydwu lampach wyłączane za pomocą włącznika. Czyli potrzebowałbym 4 włączników bo 4 żyły trzeba rozłączyć lub 2 podwójnych. Masa rozłącza wszystko.
Aleksanderr Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Dobierz się do skrzynki z bezpiecznikami, znajdź światła postojowe, nie pamiętam czy jeden bezpiecznik jest też od mijania. Wstaw za bezpiecznikiem przekaźnik, i rozłączaj przekaźnikiem
VTG Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 tylne postojowe nie idą przez bezpiecznik chyba
Rekomendowane odpowiedzi