drab Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Witam serdecznie . Jestem nowy na tym forum,może pomożecie rozwiązać mój problem. Z góry dziękuję. Gdy wróciłem wieczorem wszystko było dobrze, rano nie odpala. Brak iskry , zostało wymienione cewka kpl., świece ,czyjnik położenia wałka rozrządu, brak błędów na komputerze. Nie wiem co jeszcze mogę sprawdzić. Pomocy Pozdrawiam
Krzynek30 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 alarm masz? Może Ci zapłon odciął, sprawdz bezpieczniki
danielciagala Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Dokładnie jak kolega wyżej. Ostatnio miałem identyczną sytuacje ( sprawa opisana na forum passata) , prześwietliłem kumplowi całe auto łącznie z diagnostyką vag i nie.... i okazało się że jego białogłowa wcisnęła guziczek odcięcia zapłonu ( antykradzieżówki) na szczęście przypomniał sobie że ma wogóle takie coś w aucie i spr.
drab Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Dokładnie jak kolega wyżej. Ostatnio miałem identyczną sytuacje ( sprawa opisana na forum passata) , prześwietliłem kumplowi całe auto łącznie z diagnostyką vag i nie.... i okazało się że jego białogłowa wcisnęła guziczek odcięcia zapłonu ( antykradzieżówki) na szczęście przypomniał sobie że ma wogóle takie coś w aucie i spr. Witam. Dzięki za odpowiedzi , bezpieczniki sprawdzone sa ok ,alarmu nie mam , ale mam wrażenie że to może mieć wspólnego z immobilizerem. Jak sprawdzić czy zapłon odcina. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi