krzychusu Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Hej. Mam taki problem ze po przekreceniu kluczyka na Fisie pojawia się błąd spalonej żarówki stop prawy i lewy. Stopy świecą normalnie, żarówki takie jak być powinny.
jacek70 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Sprawdź czy nie zaśniedziałe oprawki żarówek oraz sprawdź połączenie trzeciego stopu. Często to właśnie przez trzeci stop dzieją się takie rzeczy. Jest nawet o tym temat .
vwkowal Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 witam u mnie jest tak ze wyświetla 3światło stop a wszystko dzieła bez zarzutu, a jednak błąd wyświetla
ksiu85 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Tez pare tygodni temu mialem ten sam problem,zaczelo sie od komunikatu ze stop prawa strona nieswieci pozniej ze kierunkowskaz a wszystko smigalo,jedyne co mnie zaniepokoilo to zarowka od stopu byla jakos dziwnie poczarniala!okazalo sie ze wklad lampy gdzie sa zamontowane wszystkie zarowki mial zardzewialy styk i to bylo winne,kupilem caly wklad i problem zniknal
Rekomendowane odpowiedzi