czajaa22 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Witam koledzy .Czy możecie mi pomoc bo nie wiem co się dzieje. Xenony oryginalne przygasają delikatnie podczas dodawania gazu lub hamowania jest to cos w stylu spadku napięcia nie wiem o co chodzi. Sprawdzić przekaźnik czy jak. Xenony normalnie świeca nie mrugają normalnie się odpalają. Proszę o pomoc.
Quba_88 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 U mnie jest podobnie widać to jak jest ciemno.
booolek Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Przetwornice zmień na próbę i zwróć uwagę czy problem się powtarza .miałem taki przypadek i właśnie to była wina przetwornic.
czajaa22 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 To nie jest problem oświetlenia bo spadki napięcia występują przy pracy pompy abs i włączaniu np. ogrzewania tylnej szyby. Podczas puszczania pedału hamulca sa tez spadki i słychać jakiś hałas z pompy . Możliwe ze alternator siada bo regulator zmieniłem na nowy i jest to samo. Wtyczki przeczyszczone i punkty masowe sprawdzone nie wiem co się dzieje. Na kompie nie ma żadnych błędów czy to problem w pompie abs? Servo sprawdzone podciśnienie też.
Quba_88 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 u mnie pomogla wymiana przetwornicy, stara jak rozkrecilem to widac bylo ze ktos juz cos kombinowal.
Rekomendowane odpowiedzi