Pavilon Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witam. Mam super auto ale nie sądziłem, że będę go miał dość po pół roku użytkowania od kupna... Zakupiłem kabelek bo tylne drzwi od strony kierowcy blokowały się po otworzeniu centralnego sprawa wygląda tak: otwieram auto pilotem i drzwi nie da się otworzyć więc otwieram je od środka zamykam i wtedy dopiero mogę je otworzyć od zewnątrz ale gdy zamknę zaś całe auto to zaś się blokują i tak było od kupna teraz mam już to też w drugich drzwiach z przodu od pasażera. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc z tymi drzwiami podpowiedzieć co jest do wymiany/naprawy ? Wracając do początku postu to, że mam tego auta dość to nie koniec bo błędów mam więcej ale to potem, najpierw bym chciał żeby drzwi normalnie dało się otwierać... Dodam, że ściągałem już tapicerkę z drzwi i czyściłem kostki ale to nic nie dałowklejam błąd z drzwi:
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 padł czujnik klamki i niestety wymiana norma w 2008 roku
Pavilon Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Kurdę nie mogę znaleźć w którym miejscu znajduje się ten czujnik to jest wewnątrz klamki? Co trzeba rozebrać aby się do niego dostać ?
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 TU masz temat o tym http://a4-klub.pl/index.php?/topic/294412-wymiana-czujnika-advanced-key/#entry4210286
Pavilon Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Ten temat przeoczyłem. Dzięki wielkie za pomoc a już chciałem do elektryka oddać auto! Piwo się należy
Rekomendowane odpowiedzi